Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
3X 30 minuten
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

DRI3MAN boeken?

DRI3MAN BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van DRI3MAN ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DRI3MAN plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over DRI3MAN

DRI3MAN bestaat uit de vrienden Ferry van Leeuwen, Nick Bult en Lodewijk van Gorp. Bij toeval ontdekten zij dat hun drie stemmen, wanneer zij samen zingen, buitengewoon goed bij elkaar ‘kleuren’. Naast de talloze gezamenlijke studiosessies laten de mannen nu ook live  horen wat diverse gerenommeerde studioproducers zo enthousiast maakt.

Zichzelf begeleidend op gitaar, piano en saxofoon brengt DRI3MAN West Coast-gerelateerde nummers uit de jaren 70 en 80 (Eagles, Jackson Browne, the Monkees, Doobie Brothers), waarbij ze afwisselend de leadzang op zich nemen.

In drie sets van 30 min verzorgen zij een avondvullend programma, vooral gericht op een klein tot middelgroot publiek. Door het intieme karakter van de show worden de mannen ook regelmatig geboekt voor huiskamerconcerten.

Voor grotere zalen kan DRI3MAN eventueel uitgebreid worden tot een volledige band. Indicatieprijs: € 4995.

De mannen kennen een lange samenwerking in samenzang voor vele artiesten (waaronder Marco Borsato, Gordon, René Froger, Jan Smit, Metropole Orkest), zowel live als op de albums.


DRI3MAN

Ferry van Leeuwen (Marco Borsato, Ik Hou Van Holland, Edwin Evers Band)
Lodewijk van Gorp (Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Metropole Orkest)
Nick Bult (Marco Borsato, Boudewijn de Groot, Venice, 3Js, Ten Sharp)


DRI3MAN kan uitgebreid worden tot een volledige band met:

Tessa Boomkamp: Drums
Marco Dirne: Bas
Danjil Tuhumena: Elektrische gitaar


Foto’s: Carla Gorter Fotografie

Bekijk optreden van DRI3MAN

Vragen over het boeken van DRI3MAN?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte DRI3MAN aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op