Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
3X 30 minuten
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

DRI3MAN boeken?

DRI3MAN bestaat uit de vrienden Ferry van Leeuwen, Nick Bult en Lodewijk van Gorp. Bij toeval ontdekten zij dat hun drie stemmen, wanneer zij samen zingen, buitengewoon goed bij elkaar ‘kleuren’. Naast de talloze gezamenlijke studiosessies laten de mannen nu ook live  horen wat diverse gerenommeerde studioproducers zo enthousiast maakt.

Zichzelf begeleidend op gitaar, piano en saxofoon brengt DRI3MAN West Coast-gerelateerde nummers uit de jaren 70 en 80 (Eagles, Jackson Browne, the Monkees, Doobie Brothers), waarbij ze afwisselend de leadzang op zich nemen.

In drie sets van 30 min verzorgen zij een avondvullend programma, vooral gericht op een klein tot middelgroot publiek. Door het intieme karakter van de show worden de mannen ook regelmatig geboekt voor huiskamerconcerten.

Voor grotere zalen kan DRI3MAN eventueel uitgebreid worden tot een volledige band. Indicatieprijs: € 4995.

De mannen kennen een lange samenwerking in samenzang voor vele artiesten (waaronder Marco Borsato, Gordon, René Froger, Jan Smit, Metropole Orkest), zowel live als op de albums.


DRI3MAN

Ferry van Leeuwen (Marco Borsato, Ik Hou Van Holland, Edwin Evers Band)
Lodewijk van Gorp (Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Metropole Orkest)
Nick Bult (Marco Borsato, Boudewijn de Groot, Venice, 3Js, Ten Sharp)


DRI3MAN kan uitgebreid worden tot een volledige band met:

Tessa Boomkamp: Drums
Marco Dirne: Bas
Danjil Tuhumena: Elektrische gitaar


Foto’s: Carla Gorter Fotografie

De prijs (richtprijs) voor het boeken van DRI3MAN is € 2995. Deze gage voor het inhuren van DRI3MAN is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van DRI3MAN ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DRI3MAN plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van DRI3MAN

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om DRI3MAN te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u DRI3MAN wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met DRI3MAN haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u DRI3MAN online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

DRI3MAN boeken

Bent u benieuwd hoe u DRI3MAN kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

DRI3MAN direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van DRI3MAN?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte DRI3MAN aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op