Eigenschappen

Prijs:
€ 25000
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Douwe Bob boeken?

Douwe Bob won in 2012 de eerste editie van de talentenjacht ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland.’ Het nummer ‘Multicoloured Angels’ dat hij daar in de finale zong, werd een grote hit.

In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland op het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Slow Down.’ Douwe Bob begon op zijn zesde met pianospelen, vooral klassiek en jazz. Ook speelt hij sinds zijn veertiende gitaar.

Hij laat zich inspireren door de countrymuziek en de muziek uit de jaren 60 en 70. Zijn debuutalbum kwam in 2013 uit. In 2014 was hij ambassadeur van de vrijheid samen met Gers Pardoel en Kensington.

In 2018 was hij coach bij het populaire televisieprogramma ‘The Voice Kids.’ 

Indicatie gage €25000

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Douwe Bob is € 25000. Deze gage voor het inhuren van Douwe Bob is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Douwe Bob ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Douwe Bob plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Douwe Bob

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Douwe Bob te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Douwe Bob wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Douwe Bob haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Douwe Bob online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Douwe Bob boeken

Bent u benieuwd hoe u Douwe Bob kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Douwe Bob direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Douwe Bob?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Douwe Bob aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op