Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Douwe Bob boeken?

Douwe Bob BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Douwe Bob ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Douwe Bob plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Douwe Bob

Douwe Bob won in 2012 de eerste editie van de talentenjacht ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland.’ Het nummer ‘Multicoloured Angels’ dat hij daar in de finale zong, werd een grote hit.

In 2016 vertegenwoordigde hij Nederland op het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Slow Down.’ Douwe Bob begon op zijn zesde met pianospelen, vooral klassiek en jazz. Ook speelt hij sinds zijn veertiende gitaar.

Hij laat zich inspireren door de countrymuziek en de muziek uit de jaren 60 en 70. Zijn debuutalbum kwam in 2013 uit. In 2014 was hij ambassadeur van de vrijheid samen met Gers Pardoel en Kensington.

In 2018 was hij coach bij het populaire televisieprogramma ‘The Voice Kids.’ 

Bekijk optreden van Douwe Bob

Vragen over het boeken van Douwe Bob?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Douwe Bob aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op