Eigenschappen

Prijs:
€ 17750
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Donnie boeken?

Donnie heeft een Zweedse vader en een Nederlandse moeder. In 2014 kwam zijn eerste mixtape uit en in 2015 zijn debuutalbum.

'Maradonnie' heeft zijn eigen kroon geclaimd en zijn heerschappij gaat veel verder dan Amsterdam. Debuutalbum Mannelogie, met daarop de live klappers Batras en Pleinvrees, was één van de meest spraakmakende hiphopreleases van 2015 en de mixtape Loei Ordinair bracht zijn sound weer een stap verder.

Donnie heeft samengewerkt met andere artiesten zoals Lange Frans en ‘De Jeugd Van Tegenwoordig.’

In 2021 scoorde hij samen met René Froger een dikke hit met het nummer ‘Bon Gepakt.’

Indicatie gage €17750

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Donnie is € 17750. Deze gage voor het inhuren van Donnie is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Donnie ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Donnie plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Donnie

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Donnie te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Donnie wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Donnie haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Donnie online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Donnie boeken

Bent u benieuwd hoe u Donnie kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Donnie direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Donnie?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Donnie aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op