Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
90 - 120 minuten
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

DOE MAAR TRIBUTE - Rondje Doe Maar boeken?

DE ENIGE OFFICIËLE, DOOR HENNY VRIENTEN GEAUTORISEERDE DOE MAAR TRIBUTE BAND!

 

MISSIE VAN RONDJE DOE MAAR

Rondje Doe Maar bestaat uit zes super enthousiaste, professionele muzikanten die als doel hebben om jou mee te nemen naar de hoogtijdagen van Doe Maar. De missie van Rondje Doe Maar is om zowel fans van toen te bekoren, als om een nieuwe generatie enthousiast te maken voor dit legendarische Hollandse product. Spelplezier is de bindende factor voor de leden van Rondje Doe Maar. Dit enthousiasme slaat snel over op het publiek, wat dan ook altijd uit volle borst meezingt en danst. Beleef het zelf! 'Rondje? Doe Maar!'


NEERLAND'S ENIGE ECHTE DOE MAAR TRIBUTE BAND

Rondje Doe Maar is Neerland's enige echte Doe Maar tribute band! In eigen stijl brengt deze tribute band de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over. Rondje Doe Maar heeft inmiddels meer dan 100 optredens op haar naam staan. Op bekende festivals, feesten en podia is de band in haar element. Hierbij mag natuurlijk hun landelijke theatertour en voorprogramma voor UB40 natuurlijk niet ontbreken. Leden van Rondje Doe Maar hebben hun sporen reeds verdiend in o.a. De vrienden van Amstel Live band, Guido’s Orchestra met Simply Red en anderen.


40 JAAR DOE MAAR!

In 2018 is het precies 40 jaar geleden dat Doe Maar werd opgericht. Dit viert Rondje Doe Maar met hun nieuwe tour. Met een knipoog naar de meest succesvolle lp ‘Doris Day en andere stukken’ speelt deze tribute band alle grote hits van Doe Maar, afgewisseld met hits van andere populaire Nederlandse bands uit hun hoogtijdagen. Grote bands, geïnspireerd door Doe Maar als: Toontje lager, Het Goede Doel, Klein Orkest en vele anderen spelen de bandleden in een speciaal ‘Doe Maar-jasje’. Iedere show is een unieke, muzikale verrassing. Vier dit feestje mee, het dak gaat eraf!


RONDJE DOE MAAR: EEN AVOND UITZINNIG VERMAAK

Rondje Doe Maar speelt alle krakers zoals ‘Is Dit Alles’, ‘Belle Helene’, ’ 32 jaar’, ‘De Bom’ en vele anderen. Deze Doe Maar tribute band staat garant voor een avond uitzinnig vermaak! Even weer helemaal terug in de jaren tachtig. Enkele quotes uit het publiek: “Ik kon ze allemaal meezingen”, “Wat een geweldige band zijn jullie!” en “Die glimlach krijg ik niet meer van m’n gezicht!”De prijs (richtprijs) voor het boeken van DOE MAAR TRIBUTE - Rondje Doe Maar is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van DOE MAAR TRIBUTE - Rondje Doe Maar is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van DOE MAAR TRIBUTE - Rondje Doe Maar ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DOE MAAR TRIBUTE - Rondje Doe Maar plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van DOE MAAR TRIBUTE - Rondje Doe Maar

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om DOE MAAR TRIBUTE - Rondje Doe Maar te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u DOE MAAR TRIBUTE - Rondje Doe Maar wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met DOE MAAR TRIBUTE - Rondje Doe Maar haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u DOE MAAR TRIBUTE - Rondje Doe Maar online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

DOE MAAR TRIBUTE - Rondje Doe Maar boeken

Bent u benieuwd hoe u DOE MAAR TRIBUTE - Rondje Doe Maar kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

DOE MAAR TRIBUTE - Rondje Doe Maar direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van DOE MAAR TRIBUTE - Rondje Doe Maar?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte DOE MAAR TRIBUTE - Rondje Doe Maar aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op