Eigenschappen

Prijs:
€ 3975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 200 personen
Vraag offerte aan

Do boeken?

Do BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Do ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Do plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Do

In haar jeugd speelde deze zangeres tennis, maar door een blessure besloot ze om te stoppen met haar tenniscarrière en zich toe te leggen op muziek.

In 2002 brak ze internationaal door met haar cover van ‘Heaven’ (Brian Adams), waarvan verschillende versies werden uitgebracht. Ook ‘Voorbij’ (samen met Marco Borsato) ‘Love Is Killing Me,’ ‘Angel By My Side,’ ‘Follow Me’ en ‘Beautiful Thing’ werden hits.

In 2004 kwam haar debuutalbum uit. Haar muzikale begeleider Glenn Corneille kwam in 2005 om tijdens een auto-ongeluk, waarna Do een pauze nam. In het seizoen 2007-2008 speelde ze de hoofdrol in de musical Assepoester van de Efteling.

In 2011 mocht ze de hoofdrol van Maria vertolken tijdens The Passion. Ook was ze dat jaar jurylid bij het televisieprogramma ‘My Name Is’ en deed ze mee aan ‘Expeditie Robinson.’

Do deed in 2011 en 2015 mee aan ‘De Beste Zangers.’ Ook presenteerde Do o.a. ‘The Next Pop Talent’ en sprak ze stemmen voor films in waaronder die van Liz in ‘Garfield.’

Bekijk optreden van Do

Vragen over het boeken van Do?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Do aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op