Eigenschappen

Prijs:
€ 3975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 200 personen
Vraag offerte aan

Do boeken?

In haar jeugd speelde deze zangeres tennis, maar door een blessure besloot ze om te stoppen met haar tenniscarrière en zich toe te leggen op muziek.

In 2002 brak ze internationaal door met haar cover van ‘Heaven’ (Brian Adams), waarvan verschillende versies werden uitgebracht. Ook ‘Voorbij’ (samen met Marco Borsato) ‘Love Is Killing Me,’ ‘Angel By My Side,’ ‘Follow Me’ en ‘Beautiful Thing’ werden hits.

In 2004 kwam haar debuutalbum uit. Haar muzikale begeleider Glenn Corneille kwam in 2005 om tijdens een auto-ongeluk, waarna Do een pauze nam. In het seizoen 2007-2008 speelde ze de hoofdrol in de musical Assepoester van de Efteling.

In 2011 mocht ze de hoofdrol van Maria vertolken tijdens The Passion. Ook was ze dat jaar jurylid bij het televisieprogramma ‘My Name Is’ en deed ze mee aan ‘Expeditie Robinson.’

Do deed in 2011 en 2015 mee aan ‘De Beste Zangers.’ Ook presenteerde Do o.a. ‘The Next Pop Talent’ en sprak ze stemmen voor films in waaronder die van Liz in ‘Garfield.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Do is € 3975. Deze gage voor het inhuren van Do is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Do ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Do plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Do

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Do te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Do wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Do haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Do online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Do boeken

Bent u benieuwd hoe u Do kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Do direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Do?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Do aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op