Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Django Wagner boeken?

Django Wagner BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Django Wagner ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Django Wagner plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Django Wagner

Django Wagner is een allround zanger met heeft een mooie warme zangstem en kan met veel gevoel zingen. Hij groeide op in een woonwagenkamp in een zeer muzikale familie en spreekt vier talen. Hij woont sinds 1981 in Brabant.

Zijn debuutsingle ‘Kali’ werd een grote hit. Ook de opvolger ‘Mooie Blauwe Ogen’ werd een grote hit. In 2009 kwam zijn debuutalbum uit. Sinds 2017 maakt hij ook deel uit van de zanggroep ‘Echte Vrienden.’

Bekijk optreden van Django Wagner

Vragen over het boeken van Django Wagner?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Django Wagner aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op