Eigenschappen

Prijs:
€ 3995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset / A-set
Vraag offerte aan

Django Wagner boeken?

Django Wagner is een allround zanger met heeft een mooie warme zangstem en kan met veel gevoel zingen. Hij groeide op in een woonwagenkamp in een zeer muzikale familie en spreekt vier talen. Hij woont sinds 1981 in Brabant.

Zijn debuutsingle ‘Kali’ werd een grote hit. Ook de opvolger ‘Mooie Blauwe Ogen’ werd een grote hit. In 2009 kwam zijn debuutalbum uit. Sinds 2017 maakt hij ook deel uit van de zanggroep ‘Echte Vrienden.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Django Wagner is € 3995. Deze gage voor het inhuren van Django Wagner is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Django Wagner ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Django Wagner plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Django Wagner

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Django Wagner te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Django Wagner wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Django Wagner haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Django Wagner online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Django Wagner boeken

Bent u benieuwd hoe u Django Wagner kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Django Wagner direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Django Wagner?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Django Wagner aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op