Eigenschappen

Prijs:
€ 1350
Tijdsduur:
180 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

DJ Sven boeken?

Dj Sven vormde vanaf 1986 het rapduo MC Miker G & Dj Sven. Het duo kreeg grote bekendheid met het nummer ‘Holiday Rap’ dat een grote hit werd. Later hadden ze nog meer hits. Verder draait hij in discotheken.

Eind jaren 90 maakte hij een programma voor BNN op Radio 3. Daarna begon hij een eetcafé in Hilversum. In 2005 keerde hij terug op de radio bij Radio Veronica. In 2015 keerde hij terug op Radio 10.

Sven draait Dance Classics, Disco House en 90's

De prijs (richtprijs) voor het boeken van DJ Sven is € 1350. Deze gage voor het inhuren van DJ Sven is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van DJ Sven ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ Sven plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van DJ Sven

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om DJ Sven te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u DJ Sven wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met DJ Sven haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u DJ Sven online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

DJ Sven boeken

Bent u benieuwd hoe u DJ Sven kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

DJ Sven direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van DJ Sven?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte DJ Sven aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op