Eigenschappen

Prijs:
€ 895
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

DJ Kicken boeken?

DJ Kicken BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van DJ Kicken ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ Kicken plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over DJ Kicken

DJ Kicken trad op zijn achtste voor het eerst op als DJ: op de lagere school mocht hij op vrijdagmiddag muziek draaien voor zijn klasgenootjes. Een jaar later mocht hij samen met twee vrienden de muziek verzorgen op een schoolfeestje.

In 1981 begon hij zijn eerste radiostation en in 1982 begon hij zijn Belgische radioloopbaan. Hij is al sinds de jaren 80 bezig met het draaien in discotheken en begin jaren 90 draaide hij elke zomer in Valkenburg.

Eind jaren 90 begon hij zelf met produceren, want remixes van oude nummers maken is zijn hobby. In 2002 kwam zijn eerste single uit en er volgden nog meer hits. Hij is de broer van radio-dj Patrick Kicken.

Bekijk optreden van DJ Kicken

Vragen over het boeken van DJ Kicken?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte DJ Kicken aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op