Eigenschappen

Prijs:
€ 895
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

DJ Kicken boeken?

DJ Kicken trad op zijn achtste voor het eerst op als DJ: op de lagere school mocht hij op vrijdagmiddag muziek draaien voor zijn klasgenootjes. Een jaar later mocht hij samen met twee vrienden de muziek verzorgen op een schoolfeestje.

In 1981 begon hij zijn eerste radiostation en in 1982 begon hij zijn Belgische radioloopbaan. Hij is al sinds de jaren 80 bezig met het draaien in discotheken en begin jaren 90 draaide hij elke zomer in Valkenburg.

Eind jaren 90 begon hij zelf met produceren, want remixes van oude nummers maken is zijn hobby. In 2002 kwam zijn eerste single uit en er volgden nog meer hits. Hij is de broer van radio-dj Patrick Kicken.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van DJ Kicken is € 895. Deze gage voor het inhuren van DJ Kicken is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van DJ Kicken ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van DJ Kicken plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van DJ Kicken

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om DJ Kicken te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u DJ Kicken wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met DJ Kicken haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u DJ Kicken online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

DJ Kicken boeken

Bent u benieuwd hoe u DJ Kicken kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

DJ Kicken direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van DJ Kicken?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte DJ Kicken aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op