Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Dixieland Crackerjacks boeken?

Dixieland CrackerjacksHet looporkest van de Dixieland Crackerjacks is een flexibel mobiel bandje dat kan dienen ter opluistering van zeer uiteenlopende evenementen. Meestal bestaat het uit vijf muzikanten. In overleg is optreden met meer of minder mensen ook mogelijk. Deze bezetting is het meest geschikt voor het opvrolijken van buitenactiviteiten, als verrassende mobiele act, aan boord van schepen of als er bij één feest op meerdere plaatsen muziek gewenst is.

Bij buitenactiviteiten kunt u denken aan braderieën, sportevenementen, winkelcentra, vakantieparken of muziekfestivals.

Als mobiele act is de band in het verleden reeds ingezet bij tal van bedrijfsevenementen, zoals productpresentaties, jubilea en personeelsfeesten.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Dixieland Crackerjacks is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Dixieland Crackerjacks is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Dixieland Crackerjacks ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dixieland Crackerjacks plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Dixieland Crackerjacks

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dixieland Crackerjacks te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dixieland Crackerjacks wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Dixieland Crackerjacks haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Dixieland Crackerjacks online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dixieland Crackerjacks boeken

Bent u benieuwd hoe u Dixieland Crackerjacks kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Dixieland Crackerjacks direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Dixieland Crackerjacks?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dixieland Crackerjacks aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op