Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Dixieland Crackerjacks boeken?

Dixieland Crackerjacks BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Dixieland Crackerjacks ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dixieland Crackerjacks plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Dixieland Crackerjacks

Dixieland CrackerjacksHet looporkest van de Dixieland Crackerjacks is een flexibel mobiel bandje dat kan dienen ter opluistering van zeer uiteenlopende evenementen. Meestal bestaat het uit vijf muzikanten. In overleg is optreden met meer of minder mensen ook mogelijk. Deze bezetting is het meest geschikt voor het opvrolijken van buitenactiviteiten, als verrassende mobiele act, aan boord van schepen of als er bij één feest op meerdere plaatsen muziek gewenst is.

Bij buitenactiviteiten kunt u denken aan braderieën, sportevenementen, winkelcentra, vakantieparken of muziekfestivals.

Als mobiele act is de band in het verleden reeds ingezet bij tal van bedrijfsevenementen, zoals productpresentaties, jubilea en personeelsfeesten.

Bekijk optreden van Dixieland Crackerjacks

Vragen over het boeken van Dixieland Crackerjacks?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dixieland Crackerjacks aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op