Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
1x 90 minuten
Geluid:
tot 250 personen
Vraag offerte aan

Disco Soul Train Feat. Iva Wonder boeken?

Met deze Disco Soul Train Show maakt zanger Iva Wonder samen met zijn disco DJ en disco danseressen echt een feest, de grootste disco hits komen voorbij, denk aan “The Trammps”, “Kool & The Gang”, “Tavares”, “Jackson 5”, “The Whispers”, “McFadden & Whitehead” etc! Deze te gekke show brengt je weer helemaal terug in de Disco tijd!

Iva Wonder is bekend van het programma op SBS6 ‘The Tribute’ – Battle Of The Bands. Hij was één van de finalisten met de Stevie Wonder Tribute in 2022.

Iva zit al heel lang in het entertainment vak en heeft ook hits op zijn naam staan. Hij heeft ook Disco Soul Train songs gecoverd. Zo heeft hij in 2004 de soundtrack gemaakt voor de film ‘Feestje’. ‘Sexual Healing’, cover van Marvin Gaye. Ook heeft hij de single ‘Fresh’ uitgebracht, cover van Kool & The Gang. Dit nummer heeft ook in de top 40 gestaan en was ook een internationale hit.

Een van de highlights van Iva is dat hij met de legendarische ‘Sister Sledge’ op het podium heeft mogen staan waar hij ‘We Are Family’ heeft mee mogen zingen!

Om helemaal in de jaren ’70 sfeer te komen kan de feest locatie worden omgetoverd tot een heuse ‘seventies Disco’. Dus compleet met verlichte dansvloer, decorstukken, spiegelbollen etc. Natuurlijk trek je het beste discopak aan dat nog ergens in je kast hangt! 

Boekingsmogelijkheden Disco Soul Train Feat. Iva Wonder

1x 30 minuten €1.995 incl. monitorset, inprikken op aanwezig geluid
60-90 minuten €2.995 incl. DJ en danseressen, geluid tot 250 pers.
4 uur (avondvullend) €3.995 incl. DJ en danseressen, geluid tot 250 pers.

Deze shows zijn uit te breiden met een verlichte dansvloer, spiegelbollen, decorstukken, 70's decoratie, videoschermen, etc.

Informeer naar de mogelijkheden!De prijs (richtprijs) voor het boeken van Disco Soul Train Feat. Iva Wonder is € 2995. Deze gage voor het inhuren van Disco Soul Train Feat. Iva Wonder is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Disco Soul Train Feat. Iva Wonder ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Disco Soul Train Feat. Iva Wonder plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Disco Soul Train Feat. Iva Wonder

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Disco Soul Train Feat. Iva Wonder te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Disco Soul Train Feat. Iva Wonder wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Disco Soul Train Feat. Iva Wonder haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Disco Soul Train Feat. Iva Wonder online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Disco Soul Train Feat. Iva Wonder boeken

Bent u benieuwd hoe u Disco Soul Train Feat. Iva Wonder kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Disco Soul Train Feat. Iva Wonder direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Disco Soul Train Feat. Iva Wonder?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Disco Soul Train Feat. Iva Wonder aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op