Eigenschappen

Prijs:
€ 19995
Tijdsduur:
2x60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Dirty Daddies boeken?

The Dirty Daddies is de eerste en enige coverband ooit die op eigen kracht twee keer AFAS Live uitverkocht heeft, was al te zien bij RTL Late Night, NOS op 3 en BNN en sloten festivals als Zwarte Cross, Paaspop en Concert At Sea af. 100% feestgarantie!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Dirty Daddies is € 19995. Deze gage voor het inhuren van Dirty Daddies is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Dirty Daddies ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dirty Daddies plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Dirty Daddies

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dirty Daddies te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dirty Daddies wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Dirty Daddies haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Dirty Daddies online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dirty Daddies boeken

Bent u benieuwd hoe u Dirty Daddies kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Dirty Daddies direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Dirty Daddies?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dirty Daddies aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op