Eigenschappen

Prijs:
€ 8000
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Diggy Dex boeken?

Diggy Dex (artiestennaam van Koen Jansen) was lid van de rapgroep ‘DAC.’ In 2006 kwam zijn eerste soloalbum uit. Er volgden nog veel meer albums en singles.

Hits zijn onder andere ‘Slaap Lekker (Fantastig Toch)’ ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’ ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’ en ‘De Zon Op.’ Hij rapte een column in het programma van Giel Beelen.

In 2020 deed hij mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers.’ Diggy Dex schrijft ook vaak liedjes voor andere artiesten.

Indicatieprijs (vanaf) €8000

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Diggy Dex is € 8000. Deze gage voor het inhuren van Diggy Dex is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Diggy Dex ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Diggy Dex plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Diggy Dex

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Diggy Dex te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Diggy Dex wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Diggy Dex haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Diggy Dex online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Diggy Dex boeken

Bent u benieuwd hoe u Diggy Dex kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Diggy Dex direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Diggy Dex?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Diggy Dex aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op