Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Diggy Dex boeken?

Diggy Dex BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Diggy Dex ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Diggy Dex plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Diggy Dex

Diggy Dex (artiestennaam van Koen Jansen) was lid van de rapgroep ‘DAC.’ In 2006 kwam zijn eerste soloalbum uit. Er volgden nog veel meer albums en singles.

Hits zijn onder andere ‘Slaap Lekker (Fantastig Toch)’ ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’ ‘Ik Huil Alleen Bij Jou’ en ‘De Zon Op.’ Hij rapte een column in het programma van Giel Beelen.

In 2020 deed hij mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers.’ Diggy Dex schrijft ook vaak liedjes voor andere artiesten.

Bekijk optreden van Diggy Dex

Vragen over het boeken van Diggy Dex?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Diggy Dex aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op