Eigenschappen

Prijs:
€ 1250
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Dennis Verheugd boeken?

Dennis Verheugd werkt voor Radio 10. Ook verzorgde hij programma’s voor Radio 538 en bracht hij platen uit. Zijn radiocarrière begon in 1984 bij een piratenstation. Voordat hij bij 538 aan de slag ging heeft hij bij andere radiozenders gewerkt.

In 2007 stapte hij over naar Radio 10 Gold. Zijn stem is ook te horen in verschillende Disneytrailers.

Dennis draait Dance Classics, Top 40 en Top 100

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Dennis Verheugd is € 1250. Deze gage voor het inhuren van Dennis Verheugd is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Dennis Verheugd ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dennis Verheugd plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dennis Verheugd te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dennis Verheugd wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Dennis Verheugd haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Dennis Verheugd online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dennis Verheugd boeken

Bent u benieuwd hoe u Dennis Verheugd kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Dennis Verheugd direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Dennis Verheugd?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dennis Verheugd aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op