Eigenschappen

Prijs:
€ 3950
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Dennis van Aarssen boeken?

Dennis werd geboren in Dordrecht en groeide op in Spijk. Als kleine jongen wilde hij al artiest worden. Op de middelbare school nam hij zanglessen en zong hij voor het eerst in een band.

Na drie jaar stopte hij met zangles en ging hij zijn zang zelf opnemen en uploaden naar YouTube. Na zijn studie ging hij werken als projectmanager.

In 2018 deed hij mee aan het televisieprogramma ‘Topper Gezocht.’ Hij won in 2019 ‘The Voice Of Holland.’ Zijn versie van ‘Modern World’ van Anouk werd een hit.

Dennis is ook te boeken met pianist voor €5450, 1x 30 minuten
of met liveband voor een optreden van 1x60 minuten. Gage vanaf €6950 excl. techniek.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Dennis van Aarssen is € 3950. Deze gage voor het inhuren van Dennis van Aarssen is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Dennis van Aarssen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dennis van Aarssen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Dennis van Aarssen

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dennis van Aarssen te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dennis van Aarssen wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Dennis van Aarssen haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Dennis van Aarssen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dennis van Aarssen boeken

Bent u benieuwd hoe u Dennis van Aarssen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Dennis van Aarssen direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Dennis van Aarssen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dennis van Aarssen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op