Eigenschappen

Prijs:
€ 3500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Dennis van Aarssen boeken?

Dennis van Aarssen BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Dennis van Aarssen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dennis van Aarssen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Dennis van Aarssen

Dennis werd geboren in Dordrecht en groeide op in Spijk. Als kleine jongen wilde hij al artiest worden. Op de middelbare school nam hij zanglessen en zong hij voor het eerst in een band.

Na drie jaar stopte hij met zangles en ging hij zijn zang zelf opnemen en uploaden naar YouTube. Na zijn studie ging hij werken als Projectmanager.

In 2018 deed hij mee aan het televisieprogramma ‘Topper Gezocht.’ Hij won in 2019 ‘The Voice Of Holland.’ Zijn versie van ‘Modern World’ van Anouk werd een hit.

Bekijk optreden van Dennis van Aarssen

Vragen over het boeken van Dennis van Aarssen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dennis van Aarssen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op