Eigenschappen

Prijs:
€ 3195
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Dennie Christian boeken?

Dennie Christian BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Dennie Christian ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dennie Christian plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Dennie Christian

Deze zanger zingt al sinds 1973 en zijn vierde single ‘Rosamunde’ betekende in 1974/1975 zijn grote doorbraak in Nederland, maar dit nummer werd zelfs ook een hit in Australië.

Ook presenteerde hij het jaarlijkse Schlagerfestival, waarvan hij later ook de organisatie op zich nam. IN 2017 deed hij mee aan ‘De Beste Zangers.’ Hij presenteerde veel programma’s in Duitsland, Nederland en België. Door zijn rollen in o.a. de serie ‘Toren c’ merkte hij daarnaast dat acteren ook erg leuk is.

Bekijk optreden van Dennie Christian

Vragen over het boeken van Dennie Christian?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dennie Christian aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op