Eigenschappen

Prijs:
€ 3195
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Dennie Christian boeken?

Deze zanger zingt al sinds 1973 en zijn vierde single ‘Rosamunde’ betekende in 1974/1975 zijn grote doorbraak in Nederland, maar dit nummer werd zelfs ook een hit in Australië.

Ook presenteerde hij het jaarlijkse Schlagerfestival, waarvan hij later ook de organisatie op zich nam. IN 2017 deed hij mee aan ‘De Beste Zangers.’ Hij presenteerde veel programma’s in Duitsland, Nederland en België. Door zijn rollen in o.a. de serie ‘Toren c’ merkte hij daarnaast dat acteren ook erg leuk is.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Dennie Christian is € 3195. Deze gage voor het inhuren van Dennie Christian is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Dennie Christian ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dennie Christian plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Dennie Christian

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dennie Christian te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dennie Christian wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Dennie Christian haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Dennie Christian online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dennie Christian boeken

Bent u benieuwd hoe u Dennie Christian kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Dennie Christian direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Dennie Christian?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dennie Christian aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op