Eigenschappen

Prijs:
€ 595
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

De Ziener boeken?

De Ziener BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van De Ziener ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Ziener plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over De Ziener

Zijn karakter is innemend, zijn verschijning oriëntaals en zijn stem mysterieus. Zijn ogen kijken dwars door uw ziel. Tjikkoen d’Obika is een Egyptische meester-magiër. Hij heeft de gave om aura’s op te poetsen en uw feest een andere dimensie te geven.

Uw gasten houdt hij een spiegel voor en Tjikkoen weet ze met zijn magie te ontgoochelen. Een ongrijpbaar figuur met een schat aan tastbare wonderen, een op zijn zachtst gezegd bijzonder accent en een wonderlijk leuk gevoel voor humor. Een act met een knipoog…

  • Walkaround Magic Act: Tafelgoochelen, maar dan anders!
  • Zeer geschikt voor familiefeest of themafeest

Vragen over het boeken van De Ziener?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte De Ziener aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op