Eigenschappen

Prijs:
€ 595
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

De Ziener boeken?

Zijn karakter is innemend, zijn verschijning oriëntaals en zijn stem mysterieus. Zijn ogen kijken dwars door uw ziel. Tjikkoen d’Obika is een Egyptische meester-magiër. Hij heeft de gave om aura’s op te poetsen en uw feest een andere dimensie te geven.

Uw gasten houdt hij een spiegel voor en Tjikkoen weet ze met zijn magie te ontgoochelen. Een ongrijpbaar figuur met een schat aan tastbare wonderen, een op zijn zachtst gezegd bijzonder accent en een wonderlijk leuk gevoel voor humor. Een act met een knipoog…

  • Walkaround Magic Act: Tafelgoochelen, maar dan anders!
  • Zeer geschikt voor familiefeest of themafeest

De prijs (richtprijs) voor het boeken van De Ziener is € 595. Deze gage voor het inhuren van De Ziener is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van De Ziener ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Ziener plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Ziener te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Ziener wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met De Ziener haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u De Ziener online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Ziener boeken

Bent u benieuwd hoe u De Ziener kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

De Ziener direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van De Ziener?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte De Ziener aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op