Eigenschappen

Prijs:
€ 1395
Tijdsduur:
3x 45 minuten
Geluid:
Inclusief mobiele geluidsset
Vraag offerte aan

De Rode Lopers boeken?

De Rode Lopers spelen en zingen geheel op akoestische wijze de allerbeste hits uit de muziekgeschiedenis. Met een rijdend drumstel, contrabas én gitaar spelen deze drie rasmuzikanten letterlijk van voor naar achter én van links naar rechts op ieder feest!

 

Rood is de kleur van de hartstocht, de passie en de liefde. Dit is precies wat De Rode Lopers over willen brengen. Een gevoelige lovesong, rock klassieker of een smartlap. Door jarenlange ervaring weten ze precies de juiste sfeer op het juiste moment neer te zetten.

 

Door hun compacte speaker op accu kunnen zij geheel mobiel spelen, hun zang, gitaar én contrabas versterken. Doordat zij geheel mobiel spelen hebben de heren veel interactie met het publiek waardoor het een onvergetelijk feest wordt!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van De Rode Lopers is € 1395. Deze gage voor het inhuren van De Rode Lopers is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van De Rode Lopers ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Rode Lopers plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van De Rode Lopers

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Rode Lopers te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Rode Lopers wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met De Rode Lopers haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u De Rode Lopers online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Rode Lopers boeken

Bent u benieuwd hoe u De Rode Lopers kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

De Rode Lopers direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van De Rode Lopers?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte De Rode Lopers aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op