Eigenschappen

Prijs:
€ 595
Tijdsduur:
Binnen 4 uur
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

De Multitainer boeken?

Meerdere acts tijdens uw evenement, verschillende typetjes die je gasten vermaken of je evenement een unieke twist geven. Met meer dan 25 jaar ervaring altijd een succes!

Tot groot vermaakt! Want dat is het handelsmerk van deze 'multi-tainer' ten voeten uit. Regelmatig worden er nieuwe creaties toegevoegd aan zijn toch al uitgebreide repertoire. Het is echter ook mogelijk dat er, in samenspraak met u, een nieuwe act gemaakt kan worden; speciaal voor die ene keer bedacht.

Tijdens uw evenement, kan hij, afhankelijk van de grootte, tijdsduur etc, 1 tot 3 acts spelen. Denk hierbij aan ontvangst-act, en nog 1 tot 2 andere acts. Hij denkt graag en creatief met u mee!

Mogelijke acts:

  • De fototainer [fotografie en entertainment in een act)
  • Franse Gendarme
  • Li-lakei
  • Horeca-act
  • Bouwvakker
  • Piccolo
  • Portier
  • Gastheer of presentator
  • Hippie
  • Speciaal aangepaste of op maat gemaakte act!
De prijs (richtprijs) voor het boeken van De Multitainer is € 595. Deze gage voor het inhuren van De Multitainer is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van De Multitainer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Multitainer plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Multitainer te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Multitainer wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met De Multitainer haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u De Multitainer online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Multitainer boeken

Bent u benieuwd hoe u De Multitainer kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

De Multitainer direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van De Multitainer?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte De Multitainer aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op