Eigenschappen

Prijs:
€ 7500
Tijdsduur:
75 minuten
Geluid:
Monitorset
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

De Kast boeken?

De Kast is een popgroep die muziek maakt in zowel het Nederlands als in het Fries. De band werd in 1985 opgericht als de Engelstalige band ‘Wish To Escape.’

In 1989 kwam hun eerste cd uit. Hoewel het maken van muziek vooral een hobby betrof, kreeg de band een steeds professioneler karakter. Tijdens optredens speelden ze covers en eigen nummers. In 1992 schakelde de band over naar Nederlandstalige muziek en werd de bandnaam veranderd in ‘De Kast.’

Hun eerste Nederlandstalige cd ‘Alles Uit De Kast’ kwam uit in 1993. Hits van De Kast zijn o.a. ‘Een Teken Van Leven,’ ‘Raak,’ ‘In Nije Dei,’ ‘Woorden Zonder Woorden’ en ‘In De Wolken.’

In 2002 besloot de groep een pauze te nemen, maar in 2006 kwamen ze weer bij elkaar en besloten om weer een aantal optredens te doen op festivals en evenementen.

Indicatieprijs €7500 excl. techniek

De prijs (richtprijs) voor het boeken van De Kast is € 7500. Deze gage voor het inhuren van De Kast is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van De Kast ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Kast plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van De Kast

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Kast te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Kast wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met De Kast haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u De Kast online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Kast boeken

Bent u benieuwd hoe u De Kast kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

De Kast direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van De Kast?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte De Kast aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op