Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

De Jeugd Van Tegenwoordig boeken?

Deze rapgroep is ontstaan uit een project om nummers te produceren met raps van verschillende Nederlandse rappers. In 2005 besloten ze om het nummer ’Watskeburt’ op te nemen. Dit werd een grote hit en er werden veel parodieën op gemaakt.

Ook het nummer ‘Sterrenstof’ werd een grote hit. De Jeugd Van Tegenwoordig behaalde een primeur door een nummer als ringtone uit te brengen voor het uitkomen van de single. 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van De Jeugd Van Tegenwoordig is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van De Jeugd Van Tegenwoordig is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van De Jeugd Van Tegenwoordig ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Jeugd Van Tegenwoordig plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van De Jeugd Van Tegenwoordig

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Jeugd Van Tegenwoordig te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Jeugd Van Tegenwoordig wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met De Jeugd Van Tegenwoordig haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u De Jeugd Van Tegenwoordig online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Jeugd Van Tegenwoordig boeken

Bent u benieuwd hoe u De Jeugd Van Tegenwoordig kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

De Jeugd Van Tegenwoordig direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van De Jeugd Van Tegenwoordig?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte De Jeugd Van Tegenwoordig aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op