Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

De Jeugd Van Tegenwoordig boeken?

De Jeugd Van Tegenwoordig BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van De Jeugd Van Tegenwoordig ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Jeugd Van Tegenwoordig plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over De Jeugd Van Tegenwoordig

Deze rapgroep is ontstaan uit een project om nummers te produceren met raps van verschillende Nederlandse rappers. In 2005 besloten ze om het nummer ’Watskeburt’ op te nemen. Dit werd een grote hit en er werden veel parodieën op gemaakt.

Ook het nummer ‘Sterrenstof’ werd een grote hit. De Jeugd Van Tegenwoordig behaalde een primeur door een nummer als ringtone uit te brengen voor het uitkomen van de single. 

Bekijk optreden van De Jeugd Van Tegenwoordig

Vragen over het boeken van De Jeugd Van Tegenwoordig?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte De Jeugd Van Tegenwoordig aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op