Eigenschappen

Prijs:
€ 995
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

De Flamingos boeken?

Al jaren favoriet op business events, horeca, festivals en privé feesten in Rotterdam en verre omstreken. Na letterlijk duizenden optredens weten De Flamingo's precies wat uw event nodig heeft: dat geeft vertrouwen!

De Flamingo’s zijn Peter de Koning (Het is altijd Lente in de Ogen van de Tandartsassistente), Jan A. Smit en Ted Koninkx: 3 door de wol geverfde musici, met een enorm diverse staat van dienst én zelfs een conservatoriumdiploma! Door de jaren perfect op elkaar ingespeeld staat deze goed gesmeerde muzikale motor voor u klaar: van rustige receptie tot daverend dansfeest.

Of ze nou akoestisch dan wel versterkt hun onuitputtelijk grote cover-repertoire òf hun roemruchte op maat liedjes spelen: het publiek is altijd enthousiast! Klinkt overdreven? Dat is het niet: lees de reviews (klik op 'uw ei kwijt') of kom jezelf overtuigen!

 

Maatwerk

Op aanvraag maken de Flamingo's een  op maat lied over het thema van uw congres, over de nieuwe strategie van het bedrijf, de loopbaan van de jubilaris, een hilarische muzikale wrap-up van uw 'dag op de hei' of voor de jarige? Met hun jarenlange ervaring en schrijftalent weten de Flamingo's altijd precies de juiste, humoristische, toon te treffen.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van De Flamingos is € 995. Deze gage voor het inhuren van De Flamingos is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van De Flamingos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Flamingos plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van De Flamingos

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Flamingos te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Flamingos wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met De Flamingos haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u De Flamingos online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Flamingos boeken

Bent u benieuwd hoe u De Flamingos kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

De Flamingos direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van De Flamingos?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte De Flamingos aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op