Eigenschappen

Prijs:
€ 995
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

De Flamingos boeken?

De Flamingos BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van De Flamingos ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Flamingos plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over De Flamingos

Al jaren favoriet op business events, horeca, festivals en privé feesten in Rotterdam en verre omstreken. Na letterlijk duizenden optredens weten De Flamingo's precies wat uw event nodig heeft: dat geeft vertrouwen!

De Flamingo’s zijn Peter de Koning (Het is altijd Lente in de Ogen van de Tandartsassistente), Jan A. Smit en Ted Koninkx: 3 door de wol geverfde musici, met een enorm diverse staat van dienst én zelfs een conservatoriumdiploma! Door de jaren perfect op elkaar ingespeeld staat deze goed gesmeerde muzikale motor voor u klaar: van rustige receptie tot daverend dansfeest.

Of ze nou akoestisch dan wel versterkt hun onuitputtelijk grote cover-repertoire òf hun roemruchte op maat liedjes spelen: het publiek is altijd enthousiast! Klinkt overdreven? Dat is het niet: lees de reviews (klik op 'uw ei kwijt') of kom jezelf overtuigen!

 

Maatwerk

Op aanvraag maken de Flamingo's een  op maat lied over het thema van uw congres, over de nieuwe strategie van het bedrijf, de loopbaan van de jubilaris, een hilarische muzikale wrap-up van uw 'dag op de hei' of voor de jarige? Met hun jarenlange ervaring en schrijftalent weten de Flamingo's altijd precies de juiste, humoristische, toon te treffen.

Bekijk optreden van De Flamingos

Vragen over het boeken van De Flamingos?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte De Flamingos aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op