Eigenschappen

Prijs:
€ 1950
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
Exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

De Fik Erin boeken?

Licht ontvlambaar!

De mannen van De Fik Erin maken van iedere gelegenheid een licht ontvlambare massa!
Deze Brabantse bende gaat door vuur en zorgt altijd voor een oververhit podium, eerder zijn ze er niet van af te branden!
Tijdens een optreden van De Fik Erin worden verschillende medleys er met vuurgang doorheen gepompt.
Hierbij zoeken de mannen naar de afwisseling van eigen feestnummers en covers van bekende meezingers uit welk bouwjaar dan ook.

Met een hoge dosis “La La La” in het repertoire worden alle handen beslist de lucht in gevuurd en staat het feestvolk in vuur en vlam. Na een optreden van De Fik Erin moet de boel gegarandeerd geblust worden, dus zorg dat de tap rijkelijk stroomt!

Ken je de nieuwe hit van De Fik Erin al? Speciaal voor Made’s Powerweekend 2022 hebben De Fik Erin en DJ Jantje de koppen bij elkaar gestoken voor een verbluffende anthem. Een unieke samenwerking speciaal voor Made’s Powerweekend, waarmee ze alle Powerweekend harten in vuur en vlam zetten!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van De Fik Erin is € 1950. Deze gage voor het inhuren van De Fik Erin is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van De Fik Erin ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van De Fik Erin plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van De Fik Erin

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om De Fik Erin te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u De Fik Erin wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met De Fik Erin haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u De Fik Erin online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

De Fik Erin boeken

Bent u benieuwd hoe u De Fik Erin kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

De Fik Erin direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van De Fik Erin?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte De Fik Erin aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op