Eigenschappen

Prijs:
€ 2495
Tijdsduur:
60 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Dave Roelvink boeken?

Dave Roelvink BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Dave Roelvink ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dave Roelvink plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Dave Roelvink

Dave Roelvink is de zoon van de bekende Dries Roelvink en entertainment is hem dan ook met de paplepel ingegoten. In 2012 werd Dave op 18-jarige leeftijd gevraagd om mee te doen aan ‘Fort Boyard.’ Daarna was hij te zien in o.a. ‘Welkom Bij De Kamara’s’ en ‘Sterren Springen.’

In 2015 kreeg de familie Roelvink een eigen realitysoap waardoor Dave nog bekender werd. Hij wilde graag een carrière als dj en zich ontwikkelen achter de draaitafel en ging cursussen volgen en oefenen. Dave begon met draaien en dit werd een succes.

Ook deed hij mee aan ‘Expeditie Robinson,’ kwamen er nog meer realityseries over hem en bracht hij singles uit.

Bekijk optreden van Dave Roelvink

Vragen over het boeken van Dave Roelvink?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dave Roelvink aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op