Eigenschappen

Prijs:
€ 2450
Tijdsduur:
1x45 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Dave Roelvink boeken?

Dave Roelvink is de zoon van de bekende Dries Roelvink en entertainment is hem dan ook met de paplepel ingegoten. In 2012 werd Dave op 18-jarige leeftijd gevraagd om mee te doen aan ‘Fort Boyard.’ Daarna was hij te zien in o.a. ‘Welkom Bij De Kamara’s’ en ‘Sterren Springen.’

In 2015 kreeg de familie Roelvink een eigen realitysoap waardoor Dave nog bekender werd. Hij wilde graag een carrière als dj en zich ontwikkelen achter de draaitafel en ging cursussen volgen en oefenen. Dave begon met draaien en dit werd een succes.

Ook deed hij mee aan ‘Expeditie Robinson,’ kwamen er nog meer realityseries over hem en bracht hij singles uit.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Dave Roelvink is € 2450. Deze gage voor het inhuren van Dave Roelvink is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Dave Roelvink ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dave Roelvink plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Dave Roelvink

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Dave Roelvink te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Dave Roelvink wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Dave Roelvink haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Dave Roelvink online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Dave Roelvink boeken

Bent u benieuwd hoe u Dave Roelvink kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Dave Roelvink direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Dave Roelvink?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dave Roelvink aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op