Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
20 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Darryl boeken?

Darryl BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Darryl ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Darryl plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Darryl

Darryl begon op zijn zestiende met rappen. Samen met zijn neef Reverse begon hij het producersteam Art-Officials. Door zijn bijdrage op de mixtapes van D-Men raakte hij bekend bij het grote publiek. Samen met rapper Dio begon hij het duo Dubbel D, dat een bescheiden internethit had met ‘Minderjarig.’

Ook werkte hij mee aan het nummer ‘Wat Wil Je Doen’ van ‘The Partysquad’ dat een grote hit werd. Darryl werkte ook mee aan het televisieprogramma ‘TMF Kweekvijver’ waarin muzikaal talent een steuntje in de rug kreeg.

In 2007 reisde hij samen met Ali B naar de Palestijnse bezette gebieden om mee te werken aan een documentaire over de leefomstandigheden van de kinderen daar en op te treden in vluchtelingenkampen.

In 2007 had hij een hit met Ali B, Yes-R en Gio met het nummer ‘Groupie Love.’ In 2011 kwam zij debuutalbum uit.

Bekijk optreden van Darryl

Vragen over het boeken van Darryl?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Darryl aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op