Eigenschappen

Prijs:
€ 1295
Tijdsduur:
20 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Darryl boeken?

Darryl begon op zijn zestiende met rappen. Samen met zijn neef Reverse begon hij het producersteam Art-Officials. Door zijn bijdrage op de mixtapes van D-Men raakte hij bekend bij het grote publiek. Samen met rapper Dio begon hij het duo Dubbel D, dat een bescheiden internethit had met ‘Minderjarig.’

Ook werkte hij mee aan het nummer ‘Wat Wil Je Doen’ van ‘The Partysquad’ dat een grote hit werd. Darryl werkte ook mee aan het televisieprogramma ‘TMF Kweekvijver’ waarin muzikaal talent een steuntje in de rug kreeg.

In 2007 reisde hij samen met Ali B naar de Palestijnse bezette gebieden om mee te werken aan een documentaire over de leefomstandigheden van de kinderen daar en op te treden in vluchtelingenkampen.

In 2007 had hij een hit met Ali B, Yes-R en Gio met het nummer ‘Groupie Love.’ In 2011 kwam zij debuutalbum uit.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Darryl is € 1295. Deze gage voor het inhuren van Darryl is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Darryl ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Darryl plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Darryl

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Darryl te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Darryl wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Darryl haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Darryl online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Darryl boeken

Bent u benieuwd hoe u Darryl kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Darryl direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Darryl?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Darryl aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op