Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Danny Vera boeken?

Danny Vera BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Danny Vera ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny Vera plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Danny Vera

Deze zanger richtte in 1999 zijn eerste band ’Till Dawn’ op. Hij behoorde tot de eerste lichting studenten aan de Rockacademie. In 2003 kwam zijn eerste album uit en het nummer ‘My Confession’ werd een hit in Turkije.

Er volgden nog meer albums. In 2009 ging hij naar Nashville (Tennessee) om zijn vierde album op te nemen, waarvoor hij o.a. samenwerkten met muzikanten van Toto.

Vera en zijn band vormen de vaste huisband van Veronica Inside. In 2019 werd zijn nummer ‘Roller Coaster’ een grote hit. In 2020 werd het nummer door de luisteraars zelfs verkozen tot nummer 1 in de Top 2000 Aller Tijden.

Bekijk optreden van Danny Vera

Vragen over het boeken van Danny Vera?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Danny Vera aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op