Eigenschappen

Prijs:
€ 18500
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Danny Vera boeken?

Deze zanger richtte in 1999 zijn eerste band ’Till Dawn’ op. Hij behoorde tot de eerste lichting studenten aan de Rockacademie. In 2003 kwam zijn eerste album uit en het nummer ‘My Confession’ werd een hit in Turkije.

Er volgden nog meer albums. In 2009 ging hij naar Nashville (Tennessee) om zijn vierde album op te nemen, waarvoor hij o.a. samenwerkten met muzikanten van Toto.

Vera en zijn band vormen de vaste huisband van Veronica Inside. In 2019 werd zijn nummer ‘Roller Coaster’ een grote hit. In 2020 werd het nummer door de luisteraars zelfs verkozen tot nummer 1 in de Top 2000 Aller Tijden.

Indicatieprijs €18.500 excl. techniek

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Danny Vera is € 18500. Deze gage voor het inhuren van Danny Vera is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Danny Vera ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny Vera plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Danny Vera

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Danny Vera te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Danny Vera wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Danny Vera haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Danny Vera online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Danny Vera boeken

Bent u benieuwd hoe u Danny Vera kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Danny Vera direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Danny Vera?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Danny Vera aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op