Eigenschappen

Prijs:
€ 3950
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

Danny de Munck boeken?

Danny de Munk groeide op in Amsterdam. Op twaalfjarige leeftijd speelde hij de rol van Ciske in de film Ciske de Rat. De door Danny gezongen titelsong ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’ werd een grote hit en er volgden nog veel meer albums en singles.

In 1991 speelde Danny de rol van Marius in de musical ‘Les Misérables.’ Hierna speelde hij meer hoofdrollen in verschillende Nederlandse musicals, waaronder twee keer Cis de man in de musical Ciske de Rat.

In 2012 had Danny de eer om de rol van Jezus te vertolken tijdens ‘The Passion.’

Gage besloten optreden (vanaf) €3950
Gage openbaar optreden (vanaf) €6950
Gage optreden met liveband op aanvraag

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Danny de Munck is € 3950. Deze gage voor het inhuren van Danny de Munck is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Danny de Munck ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny de Munck plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Danny de Munck

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Danny de Munck te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Danny de Munck wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Danny de Munck haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Danny de Munck online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Danny de Munck boeken

Bent u benieuwd hoe u Danny de Munck kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Danny de Munck direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Danny de Munck?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Danny de Munck aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op