Eigenschappen

Prijs:
€ 3950
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
tot 350 personen
Vraag offerte aan

Danny de Munck boeken?

Danny de Munck BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Danny de Munck ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny de Munck plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Danny de Munck

Danny de Munk groeide op in Amsterdam. Op twaalfjarige leeftijd speelde hij de rol van Ciske in de film Ciske de Rat. De door Danny gezongen titelsong ‘Ik Voel Me Zo Verdomd Alleen’ werd een grote hit en er volgden nog veel meer albums en singles.

In 1991 speelde Danny de rol van Marius in de musical ‘Les Misérables.’ Hierna speelde hij meer hoofdrollen in verschillende Nederlandse musicals, waaronder twee keer Cis de man in de musical Ciske de Rat.

In 2012 had Danny de eer om de rol van Jezus te vertolken tijdens ‘The Passion.’

Gage besloten optreden (vanaf) €3950
Gage openbaar optreden (vanaf) €6950
Gage optreden met liveband op aanvraag

Bekijk optreden van Danny de Munck

Vragen over het boeken van Danny de Munck?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Danny de Munck aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op