Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
In overleg
Vraag offerte aan

Dani van Velthoven boeken?

Dani van Velthoven BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Dani van Velthoven ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dani van Velthoven plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Dani van Velthoven

Dani werd geboren in Purmerend. Hij is een spontane jongen die niet houdt van labels opgeplakt krijgen. Dani heeft veel in huis en zingt graag verschillende stijlen. Tijdens zijn auditie maakte hij al een verpletterende indruk met het nummer ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen, dat hij zowel in het Engels als in het Arabisch zong.

Met zijn prachtige stem wist hij het elfde seizoen van het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ te winnen. Tijdens de finale zong hij zijn eerste single ‘Magical Powers.’

Bekijk optreden van Dani van Velthoven

Vragen over het boeken van Dani van Velthoven?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Dani van Velthoven aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op