Eigenschappen

Prijs:
€ 9975
Tijdsduur:
180 minuten
Geluid:
Monitorset / B-set
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Crazy Pianos On Tour boeken?

Crazy Pianos speelt op elke gewenste locatie het dak eraf!

De artiesten van Crazy Pianos geven niet alleen een spectaculaire show weg op Scheveningen! Onze artiesten komen op elke gewenste locatie langs om de gasten een onvergetelijke avond te bezorgen met het beste entertainment van Nederland!

Dus is er binnenkort reden voor een feestje? Een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid om het dak eraf te swingen & zingen? Dan zijn onze artiesten natuurlijk onmisbaar!

Onze geweldige pianisten, waanzinnige drummer en fantastische saxofonist nemen de brandweer rode vleugels en het bijpassende decor met zich mee om de Crazy Pianos sfeer te maken!


Extra informatie

  • Een optreden van ca. 3 uur (incl. een korte pauze)
  • Crazy Pianos muzikanten en pianisten (2 pianisten en 1 drummer)
  • Decor en muziekinstrumenten
  • Geluid- en lichtinstallatie inclusief bediening
  • Evt. Saxofonist (indien beschikbaar)

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Crazy Pianos On Tour is € 9975. Deze gage voor het inhuren van Crazy Pianos On Tour is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Crazy Pianos On Tour ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Crazy Pianos On Tour plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Crazy Pianos On Tour

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Crazy Pianos On Tour te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Crazy Pianos On Tour wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Crazy Pianos On Tour haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Crazy Pianos On Tour online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Crazy Pianos On Tour boeken

Bent u benieuwd hoe u Crazy Pianos On Tour kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Crazy Pianos On Tour direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Crazy Pianos On Tour?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Crazy Pianos On Tour aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op