Eigenschappen

Prijs:
€ 3995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 300 personen
Vraag offerte aan

Corry Konings boeken?

Corry zong al op vijftienjarige leeftijd als zangeres van de Mooks. Op haar zestiende trad ze toe tot ‘De Regels’ (later Corry En De Regels). De regels scoorden hits waaronder ‘Vaarwel Ik Zal Geen Traan Meer Om Je Laten,’ ‘Mijn Stil Verdriet,’ ‘Huilen Is Voor Jou Te Laat,’ ‘Rozen Die Bloeien,’ ‘Zonder Het Te Weten’ en ‘Dagen En Nachten.’

Er is ook een documentaire gemaakt over Corry en de Regels. Twee jaar later startte ze haar solocarrière en kreeg vooral bekendheid met nummers als ‘Ik Krijg Een Heel Apart Gevoel Van Binnen,’ ‘Jij Weet Toch Wel Wat Liefde Is,’ ‘Hoe We Heten Dat Ben Ik Vergeten’ en ‘Je Moedertje.’

Ook speelde Corry in 1974 in de film ‘De Vijf Van De Vierdaagse.’ In 2018 deed ze mee aan ‘Expeditie Robinson.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Corry Konings is € 3995. Deze gage voor het inhuren van Corry Konings is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Corry Konings ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Corry Konings plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Corry Konings

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Corry Konings te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Corry Konings wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Corry Konings haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Corry Konings online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Corry Konings boeken

Bent u benieuwd hoe u Corry Konings kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Corry Konings direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Corry Konings?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Corry Konings aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op