Eigenschappen

Prijs:
€ 1450
Tijdsduur:
90 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Corné Klijn boeken?

Corné Klijn BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Corné Klijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Corné Klijn plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Corné Klijn

Corné werd geboren in Kaatsheuvel. Op zijn tiende begon hij met behulp van een cassetterecorder, een platenspeler, een mengpaneel en een microfoon muziek te maken. Tot zijn 18e draaide hij op bruiloften en schoolfeesten. Daarna werkte hij bij Radio Royale en Maasstad Radio, daarna in een discotheek en daarna in een platenzaak.

Sinds halverwege de jaren 80 werkte Klijn als dj in discotheken en voor piratenstations. In 1992 startte hij zijn landelijke radioloopbaan bij Radio 538. In 1995 stapte hij over naar Radio 3FM. Vanaf 2002 ging hij werken voor de Tros. In 2009 stapte hij over naar Radio 2.

Corné draait Dance Classics, Top 40 en Top 100

Bekijk optreden van Corné Klijn

Vragen over het boeken van Corné Klijn?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Corné Klijn aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op