Eigenschappen

Prijs:
€ 1450
Tijdsduur:
90 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Corné Klijn boeken?

Corné werd geboren in Kaatsheuvel. Op zijn tiende begon hij met behulp van een cassetterecorder, een platenspeler, een mengpaneel en een microfoon muziek te maken. Tot zijn 18e draaide hij op bruiloften en schoolfeesten. Daarna werkte hij bij Radio Royale en Maasstad Radio, daarna in een discotheek en daarna in een platenzaak.

Sinds halverwege de jaren 80 werkte Klijn als dj in discotheken en voor piratenstations. In 1992 startte hij zijn landelijke radioloopbaan bij Radio 538. In 1995 stapte hij over naar Radio 3FM. Vanaf 2002 ging hij werken voor de Tros. In 2009 stapte hij over naar Radio 2.

Corné draait Dance Classics, Top 40 en Top 100

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Corné Klijn is € 1450. Deze gage voor het inhuren van Corné Klijn is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Corné Klijn ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Corné Klijn plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Corné Klijn

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Corné Klijn te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Corné Klijn wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Corné Klijn haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Corné Klijn online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Corné Klijn boeken

Bent u benieuwd hoe u Corné Klijn kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Corné Klijn direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Corné Klijn?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Corné Klijn aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op