Eigenschappen

Prijs:
€ 4995
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Cor Bakker (piano) boeken?

Cor Bakker (piano) BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Cor Bakker (piano) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cor Bakker (piano) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Cor Bakker (piano)

Cor Bakker is waarschijnlijk bij u het meest bekend van t.v.-programma’s  zoals Cor & Co, Cor op reis, Cor achter de dijken en uiteraard alle shows met Paul de Leeuw. Of de Cor Bakkerverschillende theaterconcerten (Pianokings, Cor goes Gipsy of Cor Bakker ontvangt …) maar wist u ook dat Cor tevens beschikbaar is voor een besloten optreden of evenement?

Bent u op zoek naar sfeervolle achtergrond muziek, een concert of feestelijke avond. Dat kan van solo-piano, kwartet, bigband of zelfs symfonie-orkest. De samenstelling van het orkest wordt op maat gemaakt afhankelijk van de soort gelegenheid. Om enkele voorbeelden te noemen:

- Cor solo aan de piano al spelend en vertellend test hij het muzikale geheugen van uw publiek. Prijs op aanvraag.

- Het begeleiden van bekende solisten zoals: Madeline Bell, Deborah Brown, Brigitte Kaandorp, Edsilia Rombley, Laura Fygi, Henk Poort, Karin Bloemen, Paul de Leeuw, Vera Mann, Brigitte Nijman, Caselyn Francisco, Lils Macintosh, Joke Bruijs, Ernst Daniël Smid en vele anderen. Maar ook Oleta Adams en Al Jarreau! Prijs op aanvraag.

- Grootser met de small bigband van Cor, waarbij het publiek staat te swingen op muziek van Ray Charles tot de Motown hits! Prijs op aanvraag.

- Jazz trio/kwartet met muziek van Clare Fischer, Chick Corea en eigen composities. Gage: €4995

Het repertoire wordt altijd in overleg met Cor Bakker samengesteld. Bekijk optreden van Cor Bakker (piano)

Vragen over het boeken van Cor Bakker (piano)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Cor Bakker (piano) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op