Eigenschappen

Prijs:
€ 4995
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Cor Bakker (piano) boeken?

Cor Bakker is waarschijnlijk bij u het meest bekend van t.v.-programma’s  zoals Cor & Co, Cor op reis, Cor achter de dijken en uiteraard alle shows met Paul de Leeuw. Of de Cor Bakkerverschillende theaterconcerten (Pianokings, Cor goes Gipsy of Cor Bakker ontvangt …) maar wist u ook dat Cor tevens beschikbaar is voor een besloten optreden of evenement?

Bent u op zoek naar sfeervolle achtergrond muziek, een concert of feestelijke avond. Dat kan van solo-piano, kwartet, bigband of zelfs symfonie-orkest. De samenstelling van het orkest wordt op maat gemaakt afhankelijk van de soort gelegenheid. Om enkele voorbeelden te noemen:

- Cor solo aan de piano al spelend en vertellend test hij het muzikale geheugen van uw publiek. Prijs op aanvraag.

- Het begeleiden van bekende solisten zoals: Madeline Bell, Deborah Brown, Brigitte Kaandorp, Edsilia Rombley, Laura Fygi, Henk Poort, Karin Bloemen, Paul de Leeuw, Vera Mann, Brigitte Nijman, Caselyn Francisco, Lils Macintosh, Joke Bruijs, Ernst Daniël Smid en vele anderen. Maar ook Oleta Adams en Al Jarreau! Prijs op aanvraag.

- Grootser met de small bigband van Cor, waarbij het publiek staat te swingen op muziek van Ray Charles tot de Motown hits! Prijs op aanvraag.

- Jazz trio/kwartet met muziek van Clare Fischer, Chick Corea en eigen composities. Gage: €4995

Het repertoire wordt altijd in overleg met Cor Bakker samengesteld. De prijs (richtprijs) voor het boeken van Cor Bakker (piano) is € 4995. Deze gage voor het inhuren van Cor Bakker (piano) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Cor Bakker (piano) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cor Bakker (piano) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Cor Bakker (piano)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Cor Bakker (piano) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Cor Bakker (piano) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Cor Bakker (piano) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Cor Bakker (piano) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Cor Bakker (piano) boeken

Bent u benieuwd hoe u Cor Bakker (piano) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Cor Bakker (piano) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Cor Bakker (piano)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Cor Bakker (piano) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op