Eigenschappen

Prijs:
€ 1795
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Cooldown Café boeken?

Cooldown Café BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Cooldown Café ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cooldown Café plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Cooldown Café

Deze popgroep verwierf in 2000 nationale bekendheid door hun Nederlandse remake van het nummer ‘Hey Baby.’ Ook hun remake van ‘The Lion Sleeps Tonight’ (uit The Lion King) (samen met Gerard Joling) werd een bescheiden hit.

De groep bestond eerst uit het barpersoneel van het gelijknamige café, maar door het succes van ‘Hey Baby’ moest de groep een vaste bezetting krijgen bestaande uit twee zangers (Rob Ronalds en Dj Frank) en twee danseressen (Angela en Masha) de groep treedt op verschillende feesten en festivals op met remakes van oude nummers. In 2001 kwam er een album van de groep uit. 

Bekijk optreden van Cooldown Café

Vragen over het boeken van Cooldown Café?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Cooldown Café aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op