Eigenschappen

Prijs:
€ 1795
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Cooldown Café boeken?

Deze popgroep verwierf in 2000 nationale bekendheid door hun Nederlandse remake van het nummer ‘Hey Baby.’ Ook hun remake van ‘The Lion Sleeps Tonight’ (uit The Lion King) (samen met Gerard Joling) werd een bescheiden hit.

De groep bestond eerst uit het barpersoneel van het gelijknamige café, maar door het succes van ‘Hey Baby’ moest de groep een vaste bezetting krijgen bestaande uit twee zangers (Rob Ronalds en Dj Frank) en twee danseressen (Angela en Masha) de groep treedt op verschillende feesten en festivals op met remakes van oude nummers. In 2001 kwam er een album van de groep uit. 

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Cooldown Café is € 1795. Deze gage voor het inhuren van Cooldown Café is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Cooldown Café ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Cooldown Café plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Cooldown Café

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Cooldown Café te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Cooldown Café wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Cooldown Café haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Cooldown Café online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Cooldown Café boeken

Bent u benieuwd hoe u Cooldown Café kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Cooldown Café direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Cooldown Café?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Cooldown Café aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op