Eigenschappen

Prijs:
€ 1150
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Colin Banks boeken?

Colin Banks BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Colin Banks ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Colin Banks plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Colin Banks

Colin Banks, geboren op 12 maart 1971 in Bergen op Zoom, is sinds april 2010 dj op 100% NL. Hij maakt je hier iedere werkdag tussen 07.00 en 10.00 uur wakker met ‘De Muziek van Nederland’. Hiervoor was Colin dj bij zenders als Noordzee FM, Radio 538, Radio Veronica en het Belgische C-Dance.

Colin: ‘Niets is zo gaaf als een Ochtendshow maken. Je hebt de kans om je luisteraars het gevoel van de dag mee te geven. 100%NL is een jonge en frisse club die leuke en toegankelijke radio wil maken en de muziek van Nederland wil laten horen. Toen zij mij deze kans gaven wilde ik die niet voorbij laten gaan. Ik voel me hier zeer happy en gewaardeerd. Met ruim 1,8 miljoen luisteraars per week ben ik zeer blij, maar dat worden er de komende tijd zeker meer, daar gaan we voor! Sinds 18 november 2013 maakt hij de middagshow van 16.00 tot 19.00 uur.

Colin draait 80's & 90's.

Vragen over het boeken van Colin Banks?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Colin Banks aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op