Eigenschappen

Prijs:
€ 1150
Tijdsduur:
120 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Colin Banks boeken?

Colin Banks, geboren op 12 maart 1971 in Bergen op Zoom, is sinds april 2010 dj op 100% NL. Hij maakt je hier iedere werkdag tussen 07.00 en 10.00 uur wakker met ‘De Muziek van Nederland’. Hiervoor was Colin dj bij zenders als Noordzee FM, Radio 538, Radio Veronica en het Belgische C-Dance.

Colin: ‘Niets is zo gaaf als een Ochtendshow maken. Je hebt de kans om je luisteraars het gevoel van de dag mee te geven. 100%NL is een jonge en frisse club die leuke en toegankelijke radio wil maken en de muziek van Nederland wil laten horen. Toen zij mij deze kans gaven wilde ik die niet voorbij laten gaan. Ik voel me hier zeer happy en gewaardeerd. Met ruim 1,8 miljoen luisteraars per week ben ik zeer blij, maar dat worden er de komende tijd zeker meer, daar gaan we voor! Sinds 18 november 2013 maakt hij de middagshow van 16.00 tot 19.00 uur.

Colin draait 80's & 90's.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Colin Banks is € 1150. Deze gage voor het inhuren van Colin Banks is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Colin Banks ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Colin Banks plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Colin Banks te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Colin Banks wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Colin Banks haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Colin Banks online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Colin Banks boeken

Bent u benieuwd hoe u Colin Banks kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Colin Banks direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Colin Banks?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Colin Banks aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op