Eigenschappen

Prijs:
€ 1595
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Christina Aguilera (imitator) boeken?

Deze Christina Aguilera look a like won in 2011 het televisieprogramma ‘My Name Is…’ Ze danst en zingt net als Christina Aguilera en inmiddels geeft ze zelf dansles.

Na haar deelname aan ‘My Name Is…’ was ze te zien in de musical ‘Daddy Cool'. Zij neemt u mee in een spetterende live act.

Ideaal voor op schoolfeesten en in discotheken, maar ook op bedrijfsfeesten mag ze niet ontbreken!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Christina Aguilera (imitator) is € 1595. Deze gage voor het inhuren van Christina Aguilera (imitator) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Christina Aguilera (imitator) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Christina Aguilera (imitator) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Christina Aguilera (imitator) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Christina Aguilera (imitator) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Christina Aguilera (imitator) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Christina Aguilera (imitator) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Christina Aguilera (imitator) boeken

Bent u benieuwd hoe u Christina Aguilera (imitator) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Christina Aguilera (imitator) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Christina Aguilera (imitator)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Christina Aguilera (imitator) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op