Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Christian Farla boeken?

Christian Farla BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Christian Farla ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Christian Farla plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Christian Farla

Op 8 jarige leeftijd begint de in Rotterdam geboren Christian Farla met goochelen. Zijn opa Piet Farla, zelf 3e generatie goochelaar, doet Christian een goocheldoos cadeau. Met zijn zelfgemaakte trucs treedt hij op voor verjaardagsfeestjes van klasgenootjes en steelt hij de show op lokale talentenjachten.

Op zijn 11de verjaardag krijgt hij 2 koffers vol met goocheltrucs en repertoire van zijn opa. Christian treedt in zijn voetsporen als hij op 12 jarige leeftijd zijn eerste prijs wint tijdens het junioren NMU Goochelkampioenschappen.

Christian Farla is de nummer 1 illusionist van dit moment. Onderscheiden met 3 Internationale IMS Merlins Awards voor “Magicians Of The Year” & 'Magicshow Of The Year' , 5 internationale theatertournee’s, 3000 shows in Duitsland, 500 shows in Frankrijk & 10 miljoen YouTube views en zijn TV optredens met totaal 50 miljoen kijkers, behoort hij tot de absolute wereldtop op het gebied van magic & illusieshows.

Een performer van het allerhoogste niveau en een rasartiest uit een artiestenfamilie. Spectaculair, trendy en razendsnel, zo kan de illusionist Christian Farla het best worden omschreven.

Bekijk optreden van Christian Farla

Vragen over het boeken van Christian Farla?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Christian Farla aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op