Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Christian Farla boeken?

Op 8 jarige leeftijd begint de in Rotterdam geboren Christian Farla met goochelen. Zijn opa Piet Farla, zelf 3e generatie goochelaar, doet Christian een goocheldoos cadeau. Met zijn zelfgemaakte trucs treedt hij op voor verjaardagsfeestjes van klasgenootjes en steelt hij de show op lokale talentenjachten.

Op zijn 11de verjaardag krijgt hij 2 koffers vol met goocheltrucs en repertoire van zijn opa. Christian treedt in zijn voetsporen als hij op 12 jarige leeftijd zijn eerste prijs wint tijdens het junioren NMU Goochelkampioenschappen.

Christian Farla is de nummer 1 illusionist van dit moment. Onderscheiden met 3 Internationale IMS Merlins Awards voor “Magicians Of The Year” & 'Magicshow Of The Year' , 5 internationale theatertournee’s, 3000 shows in Duitsland, 500 shows in Frankrijk & 10 miljoen YouTube views en zijn TV optredens met totaal 50 miljoen kijkers, behoort hij tot de absolute wereldtop op het gebied van magic & illusieshows.

Een performer van het allerhoogste niveau en een rasartiest uit een artiestenfamilie. Spectaculair, trendy en razendsnel, zo kan de illusionist Christian Farla het best worden omschreven.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Christian Farla is € 2995. Deze gage voor het inhuren van Christian Farla is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Christian Farla ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Christian Farla plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Christian Farla

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Christian Farla te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Christian Farla wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Christian Farla haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Christian Farla online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Christian Farla boeken

Bent u benieuwd hoe u Christian Farla kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Christian Farla direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Christian Farla?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Christian Farla aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op