Eigenschappen

Prijs:
€ 2975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 800 personen
Vraag offerte aan

Chris Hordijk boeken?

Chris Hordijk BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Chris Hordijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Chris Hordijk plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Chris Hordijk

Deze zanger speelde voor zijn deelname aan ‘The Voice Of Holland’ al de drums in de band van zijn zus Lisa genaamd ‘Left Lane Lisa.’ Zijn zus Lisa won in 2009 X-Factor en deed o.a. mee aan ‘De Beste Zangers.’

Tijdens zijn deelname aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ werden zijn versies van ‘Drops Of Jupiter,’ ‘The A-Team,’ ‘Poker Face’ zijn debuutsingle ‘Time After Time’ en opvolger ‘Won’t You Stay’ grote hits.

Bekijk optreden van Chris Hordijk

Vragen over het boeken van Chris Hordijk?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Chris Hordijk aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op