Eigenschappen

Prijs:
€ 2975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 800 personen
Vraag offerte aan

Chris Hordijk boeken?

Deze zanger speelde voor zijn deelname aan ‘The Voice Of Holland’ al de drums in de band van zijn zus Lisa genaamd ‘Left Lane Lisa.’ Zijn zus Lisa won in 2009 X-Factor en deed o.a. mee aan ‘De Beste Zangers.’

Tijdens zijn deelname aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland’ werden zijn versies van ‘Drops Of Jupiter,’ ‘The A-Team,’ ‘Poker Face’ zijn debuutsingle ‘Time After Time’ en opvolger ‘Won’t You Stay’ grote hits.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Chris Hordijk is € 2975. Deze gage voor het inhuren van Chris Hordijk is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Chris Hordijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Chris Hordijk plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Chris Hordijk

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Chris Hordijk te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Chris Hordijk wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Chris Hordijk haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Chris Hordijk online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Chris Hordijk boeken

Bent u benieuwd hoe u Chris Hordijk kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Chris Hordijk direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Chris Hordijk?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Chris Hordijk aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op