Eigenschappen

Prijs:
€ 3975
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset / B-set
Vraag offerte aan

CH!PZ boeken?

CH!PZ BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van CH!PZ ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van CH!PZ plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over CH!PZ

CH!PZ is back: the adventure of CH!PZ continues!

In 2002 begon het grote avontuur van één van de succesvolste Nederlandse popgroepen! Met de verkoop van meer dan 2 miljoen singles en albums wereldwijd, sleepte CH!PZ vele gouden en platina platen in de wacht.

CH!PZ scoorde hit na hit met singles als ‘Cowboy’, ‘Captain Hook’, ‘One Two Three’ en natuurlijk ‘1001 Arabian Night’. In totaal was het viertal goed voor zo’n 35 internationale top 10-hits, waarvan 10 keer de nummer één positie werd bereikt. Uitverkochte concerten én optredens in grote internationale TV shows waren het gevolg van hun succesvolle carrière. 

Bekijk optreden van CH!PZ

Vragen over het boeken van CH!PZ?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte CH!PZ aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op