Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
Geluid tot 150 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Choice Pianoshow boeken?

Pianoshow Choice is een hoogwaardige pianoshow, die elk optreden tot het uiterste gaat. Met veel interactiemet het publiek, bizar veel humor en ijzersterke covers is Pianoshow Choice de beste keuze in het overweldigende pianoshow aanbod.

Pianoshow Choice speelt nog echt alles op verzoek en draait niet elke keer een standaard show af. Onze muzikanten hebben in dit genre hun sporen verdiend. Zo spelen en speelden zij onder ander ook voor: Crazy Piano’s Scheveningen, Booming Piano’s, Piano & Co, L!ve Piano bars, Funky Keys.

De invulling van de avond verloopt dus echt zoals u dat graag wenst! It’s you’re CHOICE! De basis van de pianoshow is een pianist(e)/zanger(es)met een drummer/zanger. Dit kunt u vervolgens zelf naar keuze aanvullen met bv een tweede pianist/zanger, sax, gitarist of zangeres.

Deze piano verzoek show speelt elk soort van verzoekje voor het gezelschap en kan de juiste sfeer en opbouw geven ook tijdens de aanloop naar een mometdiner/buffet wat daarna doorgaat in de feestavond.

Drumkit en de vleugel zijn beide wit waarbij de drumkit een voor deze pianoshow aangepast basedrumvel heeft. Leuk hierbij is dat we deze bijv. ook kunnen aanpassen voor het bruidspaar, bedrijf of vereniging waar we spelen. Deze kan als cadeau herinnering (tegen meerprijs) achtergelaten worden. Dit in samenwerking met Picovello.


De vermelde gage op deze website betreft een vier persoons formatie bestaande uit: drummer/zanger/entertainer Alexander Broussard, een drummer, een saxofonist en een zangeres. Inclusief geluid tot 150 personen (extra geluid op aanvraag).

Your party! Your Choice! boekt u uiteraard via Partybookers.nl


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Choice Pianoshow is € 1995. Deze gage voor het inhuren van Choice Pianoshow is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Choice Pianoshow ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Choice Pianoshow plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Choice Pianoshow

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Choice Pianoshow te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Choice Pianoshow wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Choice Pianoshow haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Choice Pianoshow online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Choice Pianoshow boeken

Bent u benieuwd hoe u Choice Pianoshow kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Choice Pianoshow direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Choice Pianoshow?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Choice Pianoshow aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op