Eigenschappen

Prijs:
€ 1995
Tijdsduur:
In overleg
Geluid:
Geluid tot 150 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Choice Pianoshow boeken?

Choice Pianoshow BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Choice Pianoshow ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Choice Pianoshow plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Choice Pianoshow

Pianoshow Choice is een hoogwaardige pianoshow, die elk optreden tot het uiterste gaat. Met veel interactiemet het publiek, bizar veel humor en ijzersterke covers is Pianoshow Choice de beste keuze in het overweldigende pianoshow aanbod.

Pianoshow Choice speelt nog echt alles op verzoek en draait niet elke keer een standaard show af. Onze muzikanten hebben in dit genre hun sporen verdiend. Zo spelen en speelden zij onder ander ook voor: Crazy Piano’s Scheveningen, Booming Piano’s, Piano & Co, L!ve Piano bars, Funky Keys.

De invulling van de avond verloopt dus echt zoals u dat graag wenst! It’s you’re CHOICE! De basis van de pianoshow is een pianist(e)/zanger(es)met een drummer/zanger. Dit kunt u vervolgens zelf naar keuze aanvullen met bv een tweede pianist/zanger, sax, gitarist of zangeres.

Deze piano verzoek show speelt elk soort van verzoekje voor het gezelschap en kan de juiste sfeer en opbouw geven ook tijdens de aanloop naar een mometdiner/buffet wat daarna doorgaat in de feestavond.

Drumkit en de vleugel zijn beide wit waarbij de drumkit een voor deze pianoshow aangepast basedrumvel heeft. Leuk hierbij is dat we deze bijv. ook kunnen aanpassen voor het bruidspaar, bedrijf of vereniging waar we spelen. Deze kan als cadeau herinnering (tegen meerprijs) achtergelaten worden. Dit in samenwerking met Picovello.


De vermelde gage op deze website betreft een vier persoons formatie bestaande uit: drummer/zanger/entertainer Alexander Broussard, een drummer, een saxofonist en een zangeres. Inclusief geluid tot 150 personen (extra geluid op aanvraag).

Your party! Your Choice! boekt u uiteraard via Partybookers.nl


Bekijk optreden van Choice Pianoshow

Vragen over het boeken van Choice Pianoshow?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Choice Pianoshow aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op