Eigenschappen

Prijs:
€ 49500
Tijdsduur:
60-75 minuten
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Chef Special boeken?

De band Chef’Special werd in 2008 opgericht door vijf muzikale vrienden uit Haarlem. Hun muziekstijl is een mix van verschillende genres.

In 2009 kwam hun eerste EP uit en hun debuutalbum verscheen in 2011. Ook speelde Chef’Special in het seizoen 2011-2012 elke vrijdag als huisband in ‘De Wereld Draait Door.’

Het nummer ‘In Your Arms’ werd in 2014 een grote hit.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Chef Special is € 49500. Deze gage voor het inhuren van Chef Special is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Chef Special ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Chef Special plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Chef Special

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Chef Special te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Chef Special wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Chef Special haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Chef Special online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Chef Special boeken

Bent u benieuwd hoe u Chef Special kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Chef Special direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Chef Special?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Chef Special aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op