Eigenschappen

Prijs:
€ 3995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Charly Luske boeken?

Deze zanger nam op zijn twaalfde klassieke zanglessen. Luske maakte deel uit van de groep ‘Velvet’ waarvan het nummer ‘Weg Van Jou’ een grote hit werd. Ook speelde hij in veel musicals waaronder ‘The Wiz’ en ‘We Will Rock You.’

In 2004 deed hij mee aan het Nationaal Songfestival, waar hij vierde werd. In 2011 deed Charly mee aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’

In 2012 had hij de eer om de rol van Judas te vertolken in The Passion. In 2013 deed hij mee aan ‘De Beste Zangers.’ Ook speelde hij vaak in films.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Charly Luske is € 3995. Deze gage voor het inhuren van Charly Luske is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Charly Luske ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Charly Luske plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Charly Luske

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Charly Luske te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Charly Luske wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Charly Luske haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Charly Luske online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Charly Luske boeken

Bent u benieuwd hoe u Charly Luske kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Charly Luske direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Charly Luske?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Charly Luske aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op