Eigenschappen

Prijs:
€ 3495
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Charly Luske boeken?

Charly Luske BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Charly Luske ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Charly Luske plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Charly Luske

Deze zanger nam op zijn twaalfde klassieke zanglessen. Luske maakte deel uit van de groep ‘Velvet’ waarvan het nummer ‘Weg Van Jou’ een grote hit werd. Ook speelde hij in veel musicals waaronder ‘The Wiz’ en ‘We Will Rock You.’

In 2004 deed hij mee aan het Nationaal Songfestival, waar hij vierde werd. In 2011 deed Charly mee aan het populaire televisieprogramma ‘The Voice Of Holland.’

In 2012 had hij de eer om de rol van Judas te vertolken in The Passion. In 2013 deed hij mee aan ‘De Beste Zangers.’ Ook speelde hij vaak in films.

Bekijk optreden van Charly Luske

Vragen over het boeken van Charly Luske?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Charly Luske aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op