Eigenschappen

Prijs:
€ 2250
Tijdsduur:
2x45 minuten
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Celebrating Amy (Amy Whinehouse Tribute) boeken?

Celebrating Amy is dé Nederlandse Amy Winehouse tribute! Zangeres Denise van Dorst kruipt in de huid van Amy in deze tributeshow. In deze 2x 45 minuten durende show neemt Denise je mee met een songbook over het leven van de legendarische zangeres.

En ze klinkt niet alleen als Amy.. haar looks kloppen ook.. tot in detail!

In 2022 nam Celebrating Amy deel aan het tv-programma ‘The Tribute - Battle Of The Bands.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Celebrating Amy (Amy Whinehouse Tribute) is € 2250. Deze gage voor het inhuren van Celebrating Amy (Amy Whinehouse Tribute) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Celebrating Amy (Amy Whinehouse Tribute) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Celebrating Amy (Amy Whinehouse Tribute) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Celebrating Amy (Amy Whinehouse Tribute)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Celebrating Amy (Amy Whinehouse Tribute) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Celebrating Amy (Amy Whinehouse Tribute) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Celebrating Amy (Amy Whinehouse Tribute) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Celebrating Amy (Amy Whinehouse Tribute) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Celebrating Amy (Amy Whinehouse Tribute) boeken

Bent u benieuwd hoe u Celebrating Amy (Amy Whinehouse Tribute) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Celebrating Amy (Amy Whinehouse Tribute) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Celebrating Amy (Amy Whinehouse Tribute)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Celebrating Amy (Amy Whinehouse Tribute) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op