Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Caught In The Act boeken?

In de jaren 90 was deze boyband éen van de bekendste boybands van de wereld. Nu zijn ze back on tour. Ze zingen hun jaren 90-hits waaronder ‘Love Is Everywhere’, ‘Babe’, ‘Let this love begin’, ‘Baby Come Back’, ‘My Arms Keep Missing You’ en ‘Don’t Walk Away.’ Fun, moves, positieve energie en een true back naar de jaren 90. Caught In The Act is back!

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Caught In The Act is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Caught In The Act is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Caught In The Act ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Caught In The Act plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Caught In The Act

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Caught In The Act te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Caught In The Act wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Caught In The Act haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Caught In The Act online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Caught In The Act boeken

Bent u benieuwd hoe u Caught In The Act kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Caught In The Act direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Caught In The Act?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Caught In The Act aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op