Eigenschappen

Prijs:
€ 2995
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Monitorset
Vraag offerte aan

Carolina Dijkhuizen boeken?

Carolina Dijkhuizen werd bekend dankzij hoofdrollen in musicals zoals ‘Aida,’ ‘The Lion King,’ ‘Sister Act,’ ‘Dreamgirls’ en ‘The Bodyguard.’ In 2019 tourde ze door heel Nederland met ‘Thank Got It’s Donna’ (a tribute to Donna Summer.’

Op televisie was ze te zien in o.a. ‘Expeditie Robinson,’ ‘Wie Is De Mol’ en ‘De Beste Zangers.’ Ook was ze te zien in series waaronder ‘Moordvrouw.’ In 2016 kwam haar debuutalbum uit.

Carolina heeft haar eigen show met dansers waarin ze hits van diva’s zingt, maar ze is ook te boeken met twee backing vocals (dan zingt ze hits van Donna Summer) of met pianist (dan zingt ze nummers uit musicals).

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Carolina Dijkhuizen is € 2995. Deze gage voor het inhuren van Carolina Dijkhuizen is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Carolina Dijkhuizen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Carolina Dijkhuizen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Carolina Dijkhuizen

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Carolina Dijkhuizen te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Carolina Dijkhuizen wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Carolina Dijkhuizen haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Carolina Dijkhuizen online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Carolina Dijkhuizen boeken

Bent u benieuwd hoe u Carolina Dijkhuizen kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Carolina Dijkhuizen direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Carolina Dijkhuizen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Carolina Dijkhuizen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op