Eigenschappen

Prijs:
€ 2475
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 800 personen
Vraag offerte aan

Carolina Dijkhuizen boeken?

Carolina Dijkhuizen BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Carolina Dijkhuizen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Carolina Dijkhuizen plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Carolina Dijkhuizen

Carolina Dijkhuizen werd bekend dankzij hoofdrollen in musicals zoals ‘Aida,’ ‘The Lion King,’ ‘Sister Act,’ ‘Dreamgirls’ en ‘The Bodyguard.’ In 2019 tourde ze door heel Nederland met ‘Thank Got It’s Donna’ (a tribute to Donna Summer.’

Op televisie was ze te zien in o.a. ‘Expeditie Robinson,’ ‘Wie Is De Mol’ en ‘De Beste Zangers.’ Ook was ze te zien in series waaronder ‘Moordvrouw.’ In 2016 kwam haar debuutalbum uit.

Carolina heeft haar eigen show met dansers waarin ze hits van diva’s zingt, maar ze is ook te boeken met twee backing vocals (dan zingt ze hits van Donna Summer) of met pianist (dan zingt ze nummers uit musicals).

Bekijk optreden van Carolina Dijkhuizen

Vragen over het boeken van Carolina Dijkhuizen?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Carolina Dijkhuizen aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op