Eigenschappen

Prijs:
€ 5500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Captain Jack boeken?

Deze groep is bekend van energieke, militair klinkende hits zoals ‘Captain Jack,’ ‘Drill Instructor’ en ‘Soldier Soldier’ die gedeeltelijk gebaseerd zijn op soldatenliederen. De groep bestond uit Franky Gee, Liza Da Costa en de producers Udo en Richard. Franky Gee was na zijn tijd in het Amerikaanse leger in Duitsland gebleven en Liza Da Costa was als kind van Portugal naar Duitsland verhuisd.

In 1995 bracht Captain Jack zijn eerste, gelijknamige single uit en in 1996 verscheen er een album van de groep. In 2002 kreeg Gee een herseninfarct en was het voortbestaan van de groep in gevaar, maar hij genas. In 2005 kreeg hij een hersenbloeding en overleed.

In 2008 werd de groep opnieuw opgericht met Bruce Lacy en Laura Pozo Martin.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Captain Jack is € 5500. Deze gage voor het inhuren van Captain Jack is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Captain Jack ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Captain Jack plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Captain Jack

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Captain Jack te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Captain Jack wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Captain Jack haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Captain Jack online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Captain Jack boeken

Bent u benieuwd hoe u Captain Jack kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Captain Jack direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Captain Jack?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Captain Jack aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op