Eigenschappen

Prijs:
€ 5250
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Exclusief geluid
Vraag offerte aan

Captain Jack boeken?

Captain Jack BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Captain Jack ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Captain Jack plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Captain Jack

Deze groep is bekend van energieke, militair klinkende hits zoals ‘Captain Jack,’ ‘Drill Instructor’ en ‘Soldier Soldier’ die gedeeltelijk gebaseerd zijn op soldatenliederen. De groep bestond uit Franky Gee, Liza Da Costa en de producers Udo en Richard. Franky Gee was na zijn tijd in het Amerikaanse leger in Duitsland gebleven en Liza Da Costa was als kind van Portugal naar Duitsland verhuisd.

In 1995 bracht Captain Jack zijn eerste, gelijknamige single uit en in 1996 verscheen er een album van de groep. In 2002 kreeg Gee een herseninfarct en was het voortbestaan van de groep in gevaar, maar hij genas. In 2005 kreeg hij een hersenbloeding en overleed.

In 2008 werd de groep opnieuw opgericht met Bruce Lacy en Laura Pozo Martin.

Bekijk optreden van Captain Jack

Vragen over het boeken van Captain Jack?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Captain Jack aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op