Eigenschappen

Prijs:
€ 2500
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 350 personen
Vraag offerte aan

Bryan B boeken?

Deze Nederlandse zanger van Surinaamse afkomst kwam in 1992 naar Nederland. Zijn vader was ook zanger. Bryan werkte lange tijd in dinnershows waar hij soulnummers zong en bracht albums uit met Surinaamse versies van bekende nummers.

In 1993 deed hij mee aan de Soundmixshow, waar hij de finale haalde. In 2011 deed hij mee aan de Blind Auditions van het populaire televisieprogramma ´The Voice Of Holland.’ In 2018/2019 deed hij opnieuw mee en haalde nu de liveshows.

In 2012 werd hij bekend toen hij de talentenjacht ‘The Winner Is…’ won en daarmee maar liefst 1 miljoen euro op zijn bankrekening bij mocht laten schrijven. Zingen is zijn passie, dat blijft hij dan ook graag doen.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Bryan B is € 2500. Deze gage voor het inhuren van Bryan B is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Bryan B ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bryan B plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Bryan B

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Bryan B te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Bryan B wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Bryan B haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Bryan B online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Bryan B boeken

Bent u benieuwd hoe u Bryan B kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Bryan B direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Bryan B?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Bryan B aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op