Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
Geluid tot 350 personen
Vraag offerte aan

Bryan B boeken?

Bryan B BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Bryan B ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bryan B plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Bryan B

Deze Nederlandse zanger van Surinaamse afkomst kwam in 1992 naar Nederland. Zijn vader was ook zanger. Bryan werkte lange tijd in dinnershows waar hij soulnummers zong en bracht albums uit met Surinaamse versies van bekende nummers.

In 1993 deed hij mee aan de Soundmixshow, waar hij de finale haalde. In 2011 deed hij mee aan de Blind Auditions van het populaire televisieprogramma ´The Voice Of Holland.’ In 2018/2019 deed hij opnieuw mee en haalde nu de liveshows.

In 2012 werd hij bekend toen hij de talentenjacht ‘The Winner Is…’ won en daarmee maar liefst 1 miljoen euro op zijn bankrekening bij mocht laten schrijven. Zingen is zijn passie, dat blijft hij dan ook graag doen.

Bekijk optreden van Bryan B

Vragen over het boeken van Bryan B?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Bryan B aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op