Eigenschappen

Prijs:
€ 3250
Tijdsduur:
2x45 minuten
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band) boeken?

Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band) BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band)

Geïnspireerd door de beroemde urenlange live concerten die Bruce Springsteen over de hele wereld gaf, is in 2017 deze tribute band ontstaan.

De band bestaat uit muzikanten uit Eindhoven, Valkenswaard en omstreken. Brucified brengt niet alleen het oude repertoire, maar is daarnaast ook vernieuwend. Ze evenaren de beleving die bij de live concerten van Springsteen hoort en brengen de passie en energie over op het publiek. Fans van Bruce Springsteen zullen zeker een heerlijke avond genieten.

In 2022 deed Brucified mee aan het tv-programma ‘The Tribute - Battle Of The Bands.’

Bekijk optreden van Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band)

Vragen over het boeken van Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op