Eigenschappen

Prijs:
€ 3250
Tijdsduur:
2x45 minuten
Geluid:
exclusief
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band) boeken?

Geïnspireerd door de beroemde urenlange live concerten die Bruce Springsteen over de hele wereld gaf, is in 2017 deze tribute band ontstaan.

De band bestaat uit muzikanten uit Eindhoven, Valkenswaard en omstreken. Brucified brengt niet alleen het oude repertoire, maar is daarnaast ook vernieuwend. Ze evenaren de beleving die bij de live concerten van Springsteen hoort en brengen de passie en energie over op het publiek. Fans van Bruce Springsteen zullen zeker een heerlijke avond genieten.

In 2022 deed Brucified mee aan het tv-programma ‘The Tribute - Battle Of The Bands.’

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band) is € 3250. Deze gage voor het inhuren van Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band) boeken

Bent u benieuwd hoe u Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Brucified (Bruce Springsteen Tribute Band) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op