Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Brownie Dutch boeken?

Brownie Dutch heeft een Nederlandse moeder en een Surinaamse vader. Op de middelbare school richtte hij met vrienden een rapgroepje op waarmee hij optrad op schoolfeesten en in buurthuizen. Hij nam gitaar- en pianolessen en studeerde aan de Herman Brood Academie.

Hij werkte veel samen met Ali B. Het lied ‘Rosamunde 2011’ dat voortkwam uit het televisieprogramma ‘Ali B Op Volle Toeren’ werd een hit. Ook produceerde hij het nummer ‘Una Chica Especial’ waarmee Alessandro meedeed aan het Junior Songfestival 2012. In 2013 was hij éen van de juryleden in dit programma.

Brownie Dutch deed in 2016 mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers.’ In 2017 maakte hij de muziek voor de theatervoorstelling ‘Shaun Het Schaap’ en richtte hij zijn eigen platenlabel op.

Gage op aanvraag


De prijs (richtprijs) voor het boeken van Brownie Dutch is Op aanvraag. Deze gage voor het inhuren van Brownie Dutch is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Brownie Dutch ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Brownie Dutch plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Brownie Dutch

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Brownie Dutch te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Brownie Dutch wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Brownie Dutch haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Brownie Dutch online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Brownie Dutch boeken

Bent u benieuwd hoe u Brownie Dutch kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Brownie Dutch direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Brownie Dutch?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Brownie Dutch aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op