Eigenschappen

Prijs:
Op aanvraag
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Brownie Dutch boeken?

Brownie Dutch BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Brownie Dutch ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Brownie Dutch plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Brownie Dutch

Brownie Dutch heeft een Nederlandse moeder en een Surinaamse vader. Op de middelbare school richtte hij met vrienden een rapgroepje op waarmee hij optrad op schoolfeesten en in buurthuizen. Hij nam gitaar- en pianolessen en studeerde aan de Herman Brood Academie.

Hij werkte veel samen met Ali B. Het lied ‘Rosamunde 2011’ dat voortkwam uit het televisieprogramma ‘Ali B Op Volle Toeren’ werd een hit. Ook produceerde hij het nummer ‘Una Chica Especial’ waarmee Alessandro meedeed aan het Junior Songfestival 2012. In 2013 was hij éen van de juryleden in dit programma.

Brownie Dutch deed in 2016 mee aan het televisieprogramma ‘De Beste Zangers.’ In 2017 maakte hij de muziek voor de theatervoorstelling ‘Shaun Het Schaap’ en richtte hij zijn eigen platenlabel op.Bekijk optreden van Brownie Dutch

Vragen over het boeken van Brownie Dutch?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Brownie Dutch aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op