Eigenschappen

Prijs:
€ 3295
Tijdsduur:
Avondvullend
Geluid:
Geluid tot 1000 personen
Compleet met eigen band
Vraag offerte aan

Broadway boeken?

Broadway weet elke party op zijn kop te zetten, maar is ook zeer geschikt voor een bruiloft. Broadway is een sfeermakende band met klassen en hoogstaand entertainment.

De band heeft een breed repertoire met zowel nieuwe als oude hits. Ze spelen verschillende genres en zijn daardoor super allround.       

Gage bedrijfsfeesten €3495

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Broadway is € 3295. Deze gage voor het inhuren van Broadway is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Broadway ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Broadway plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Broadway

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Broadway te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Broadway wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Broadway haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Broadway online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Broadway boeken

Bent u benieuwd hoe u Broadway kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Broadway direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Broadway?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Broadway aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op