Eigenschappen

Prijs:
€ 2595
Tijdsduur:
30 minuten
Geluid:
exclusief
Vraag offerte aan

Britney Spears (imitator) boeken?

Jeni Jaye (UK) is de ultieme Britney Spears Tribute van Europa. Haar show is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een aaneenschakeling van de hoogtepunten uit de carrière van Britney.

De act van Britney is tot in detail gekopieerd en deze tribute is daarom niet van de echte te onderscheiden. Jeni stond ook in de finale van de Britse editie van Popstars.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Britney Spears (imitator) is € 2595. Deze gage voor het inhuren van Britney Spears (imitator) is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Britney Spears (imitator) ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Britney Spears (imitator) plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Britney Spears (imitator)

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Britney Spears (imitator) te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Britney Spears (imitator) wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Britney Spears (imitator) haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Britney Spears (imitator) online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Britney Spears (imitator) boeken

Bent u benieuwd hoe u Britney Spears (imitator) kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Britney Spears (imitator) direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Britney Spears (imitator)?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Britney Spears (imitator) aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op