Eigenschappen

Prijs:
€ 950
Tijdsduur:
2x30 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Brandhout & Glühwein boeken?

Het is weer wintertijd!

De nachten worden langer, de wollen muts mag uit de kast, de schaatsen al weer (bijna) uit het vet. Het vriest dat het kraakt, de bakker gooit al een bol in de olie, de gebreide rendiertruien vliegen van de schappen. Hoor de wind waait door de bomen, ergens klinkt een arrenslee, het ruikt naar koek & zopie, het is koud in het land…

Bij wie is dan het glas altijd halfvol? Wie zijn een lichtje in deze donkere tijden? Wie zorgt er voor warmte wanneer de natte westenwinden gieren van venijn?

Brandhout & Glühwein zorgen voor vurige ballades, hartverwarmende melodieën, verhitte tango’s, smeltende bolero’s, of, als het vuurtje wat al te hoog opgestookt wordt, ijzingwekkende Schlagers, verkoelende folksongs, en natuurlijk hier en daar een muzikale sneeuwvlok en een lied-voor-onder-de-kerstboom…

Het is weer wintertijd! Tijd voor…. Brandhout & Glühwein!

De band is ook te boeken als Twips!, akoestisch entertainment.

De prijs (richtprijs) voor het boeken van Brandhout & Glühwein is € 950. Deze gage voor het inhuren van Brandhout & Glühwein is een vanaf-prijs exclusief btw en exclusief 7% Buma muziekrechten (indien van toepassing).

Wilt u gratis een offerte van Brandhout & Glühwein ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Brandhout & Glühwein plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Bekijk optreden van Brandhout & Glühwein

Erkend boekingsbureau

Partybookers.nl is een erkend boekingsbureau, waar u de mogelijkheid heeft om Brandhout & Glühwein te boeken. En tal van andere artiesten natuurlijk! Wij bieden een compleet aanbod op onze website, waarmee u een geweldig programma kunt samenstellen.

We nemen persoonlijk contact met u op, omdat we houden van een betrokken benadering. Als u Brandhout & Glühwein wilt boeken kunt u rekenen op een snelle communicatie, transparantie en de laagste prijs.

Met Brandhout & Glühwein haalt u een topartiest in huis. Voor een geweldig feest of evenement waarin ook andere artiesten hun rol kunnen hebben.

Online boeken of inhuren

Wilt u Brandhout & Glühwein online inhuren? Wij zorgen ervoor dat u de artiest voor een optreden kunt boeken. Organiseert u een event of een evenement en zoekt u daarvoor naar deze artiest? Wij informeren u over de boekingsmogelijkheden en zorgen voor de juiste begeleiding. Partybookers.nl beschikt ook over Partymanagers, welke op bijvoorbeeld personeel- en bedrijfsfeesten alle zaken rondom de artiesten regelen. Op deze manier zijn we u graag van dienst. Dit ontzorgt u, zeker als u hier nog geen ervaring mee heeft.

Brandhout & Glühwein boeken

Bent u benieuwd hoe u Brandhout & Glühwein kunt boeken en hoe dat verder in z’n werk gaat? We geven precies aan welke informatie er nodig is om tot een goede boeking te kunnen komen en zijn u hierbij graag van dienst.

Brandhout & Glühwein direct boeken of heeft u nog vragen? Bel ons op ons gratis servicenummer 0800 2220002 of stuur een e-mail naar info@partybookers.nl.

U kunt ook gebruik maken van het aanvraagformulier.

Vragen over het boeken van Brandhout & Glühwein?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Brandhout & Glühwein aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op