Eigenschappen

Prijs:
€ 950
Tijdsduur:
2x30 minuten
Geluid:
N.v.t.
Vraag offerte aan

Brandhout & Glühwein boeken?

Brandhout & Glühwein BOEKEN OF INHUREN VOOR EEN OPTREDEN?

Of het nu gaat om een personeelsfeest, bedrijfsfeest, bruiloft, open dag, zakendiner, conferentie of relatiedag; wij weten precies welk entertainment we aan u moeten voorstellen. Met jarenlange ervaring in het verzorgen van entertainment op de meest uiteenlopende feesten en evenementen zijn we hét artiestenbureau bij uitstek. Neem dus vandaag nog contact met ons op, we zijn u met plezier van dienst!

Wilt u gratis een offerte van Brandhout & Glühwein ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Brandhout & Glühwein plaatsen? Vraag dan een offerte aan!

Extra informatie over Brandhout & Glühwein

Het is weer wintertijd!

De nachten worden langer, de wollen muts mag uit de kast, de schaatsen al weer (bijna) uit het vet. Het vriest dat het kraakt, de bakker gooit al een bol in de olie, de gebreide rendiertruien vliegen van de schappen. Hoor de wind waait door de bomen, ergens klinkt een arrenslee, het ruikt naar koek & zopie, het is koud in het land…

Bij wie is dan het glas altijd halfvol? Wie zijn een lichtje in deze donkere tijden? Wie zorgt er voor warmte wanneer de natte westenwinden gieren van venijn?

Brandhout & Glühwein zorgen voor vurige ballades, hartverwarmende melodieën, verhitte tango’s, smeltende bolero’s, of, als het vuurtje wat al te hoog opgestookt wordt, ijzingwekkende Schlagers, verkoelende folksongs, en natuurlijk hier en daar een muzikale sneeuwvlok en een lied-voor-onder-de-kerstboom…

Het is weer wintertijd! Tijd voor…. Brandhout & Glühwein!

De band is ook te boeken als Twips!, akoestisch entertainment.

Bekijk optreden van Brandhout & Glühwein

Vragen over het boeken van Brandhout & Glühwein?
Bel gratis 0800 222 000 2

Offerte Brandhout & Glühwein aanvragen bij PartyBookers:

Gegevens optreden
Uw Gegevens
Advies of hulp nodig?
Neem contact op